Nova, Lea, Story in Lisa v septembru s 30% cenejšo polletno naročnino!

2. 9. 2015

Naj vas razveselimo z novico, da boste v naslednjega pol leta lahko redno brali revije Nova, Lea, Story in Lisa za kar tretjino ceneje, če se boste v mesecu septembru odločili za polletno naročnino. Odlično, ni res?

Naročite se na Liso, Novo, Leo in/ali Story še ta mesec in si za naslednjega pol leta tedensko privoščite vsaj nekaj uric razvedrila.

Poznate omenjene revije?

Revija Lisa je vedno polna dobrih idej. Je najbolj sproščena in simpatična ženska revija v vašem domu, ki jo zanima vse, kar zanima ženske: kuhanje, moda, lepota, urejanje doma, potovanja, moški, zdravje, prijateljice in dobre zgodbe, začinjene z malo nakupovanja in klepetanja. Za Liso pišejo pravi mojstri peresa, kot sta pisatelja Desa Muck in Feri Lainšček. Obrazi z naslovnic pa so obrazi slovenskih žensk, ki jih portretiramo posebej za Liso. Izhaja od leta 2002.

Lisa

Revija Nova brez sramu razgalja slavne. Prva razkriva afere, na zabavah ujame vse žgečkljive podrobnosti, pogleda pa tudi v denarnice in dekolteje. Budnemu očesu Novinih novinarjev in fotografov ne uide prav nič. Izhaja od leta 2002.

Nova

Revija Lea se je specializirala za zasebna življenja znanih. Izhaja od leta 2004 in razkriva, kdo so prave zvezde slovenske zabavne scene, katere svetijo, katere morda ugašajo in kaj se dogaja s pozabljenimi.

Lea

Revija Story je zaupnica slavnih. Znani in uspešni Slovenci ji zaupajo svoje vesele in pretresljive življenjske zgodbe, delijo svoje vzpone in padce ter razkrivajo načrte za prihodnost. Je tednik z najbogatejšo vsebino, saj poleg intervjujev, zgodb in novic iz sveta slavnih ponuja tudi najnovejše modne in lepotne trende.

story

Na vse štiri omenjene tednike se lahko naročite tako, da nas pokličite na številko 04 511 64 44, ali pišite na e-naslov: narocnine@adriamedia.si. Naročila seveda sprejemamo tudi prek spleta na naslednji spletni povezavi: ADRIAMEDIA - Naročite se!