"Hvala, dragi Marko, ker delaš dobro."

"Hvala, dragi Marko, ker delaš dobro." (foto: Marko Hriberšek Press) Marko Hriberšek Press
20. 6. 2019

... se je z blaženim nasmehom na obrazu in neskončno milostjo frizerju in stilistu Marku Hriberšku zahvalila vsem znana in vedno urejena velenjska podjetnica Tanja Skaza. Kaj jo je tako presunilo?

V središču Velenja vsi dobro poznajo vsestranski frizerski in modni MH studio, kjer se dogaja mnogo več kot le striženje in urejanje pričesk. Dobra volja, prijateljstvo, smeh in ljubezen so vedno prisotni nekje v zraku in vsakodnevna stalnica.

Za vse je "kriv" lastnik studia Marko Hriberšek, ki mu zadovoljstvo strank daje bistveni zagon in energijo. Zato Marko s hvaležnostjo rad vrača skupnosti in je zato znan po svoji dobrodelnosti. Še pred mesecem dni je pomagal tistim, ki jih pesti diabetes, tokrat pa je poskrbel za novo akcijo pomoči potrebnim. Povezal se je s kar 17 saloni po vsej Sloveniji, vsi skupaj pa strižejo za en namen: pomagati otrokom iz socialno ogroženih družin. Pretekli četrtek so strigli po salonih, 23. junija pa se bodo vsi skupaj zbrali na edinstvenem dogodku mode in frizur Odreži drugačnost na velenjski plaži.

Oreži drugačnost

Zaupa samo njemu in nikomur drugemu

Tanja Skaza se je akciji pridružila že lani: "Podpiram dobrodelnost, podjetnost in dogodke s ciljem. Odreži drugačnost pa je vse to skupaj. Podpiram Marka, ki mi je pri srcu, ga spoštujem kot podjetnika in človeka z veliko mero družbene odgovornosti." Tanja za vedno urejeno pričesko že dolgo zaupa Marku in njegovi ekipi v MH studiu ter ceni Markovo pristnost, iskrenost, zagnanost in strokovnost: "Cenim ga, ker je prvi, ki si je po dolgem času upal povedati, da potrebujem spremembo in me spremenil v svetlolasko. Marko je neposreden in zmeraj poskrbi, da stranke odidejo srečne in zadovoljne. Je podjetnik s srcem in posluhom za želje strank."

V podjetju Skaza so sicer izjemno naklonjeni dobrodelnosti. "V zadnjih petih letih smo naredili ogromen korak na osebni rasti in ugotovili, da je za popolno srečo potrebno pomagati drugim. Letos prirejajmo že četrti dobrodelni tek Otrok otroku. Zelo sem navdušena, ko vidim mlade podjetnike, kot je Marko Hriberšek, ki imajo veliko željo po tem, da so dobrodelni in skrbijo za risanje nasmehov otrok in ostalih. Kapo dol, čestitam, Marko," zaključi Tanja in izrazi željo, da bi se ljudje še bolj zavedali dobrodelnosti, saj lahko vsakdo izmed nas prispeva svoj delček dobrote in nekomu drugemu polepša dan: "Verjamem da se bo letos zbralo še več nasmejanih obrazov."

Pomagaj otrokom tudi ti

Že v nedeljo, 23. junija 2019, lahko tudi ti pomagaš risati nasmehe na obraze otrok, ki so pomoči resnično potrebni. 48 frizerjev bo spretno vrtelo svoje škarje na velenjski plaži, izkupiček od opravljene storitve pa bo šel neposredno Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje in Centru za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje.

Pomagala jim bosta tudi Marko in Tanja, med katerima je zraslo prav posebno, dobrodelno prijateljstvo, ki ga večkrat skupaj delita tudi na instagramu. Njuna skupna misel? Tisti, ki so najsrečnejši, so tisti, ki naredijo največ.