IAM Giggling s kvizom z znanimi obrazi in z dobrodelno noto!

IAM Giggling s kvizom z znanimi obrazi in z dobrodelno noto! (foto: giggling) giggling
4. 4. 2017

V četrtek, 13. aprila, se bo v na novo odprtem lokalu GIG premierno odvijal zabavno-družaben dogodek IAM Giggling.

Gre za nov koncept interaktivnega dogodka v katerem se ob dobri glasbi, kozarčku razvade in najboljši družbi združijo znanje, humor in zabava.

Že na samem začetku bomo združili prijetno s koristnim in dogodek začeli s kvizom, polnim spletk in preobratov - Lucky Ricky Fun Quiz z ZNANIMI OBRAZI in MEDIJI.  V kvizu, ki je zaprt za javnost in bo torej namenjen samo povabljencem, bo sodelovalo 6 ekip s 4-6 člani, ob »psiho-fizičnih naporih« pa se bo preverjalo splošno znanje na različne načine. Po kvizu pa se ob približno 21.uri s Stand-up nastopi in žurom, ki jim bo sledil, vrata odprejo tudi za javnost.

Da pa bo vse skupaj resnično prijetno s koristnim, so dogodku dodali dobrodelno noto. Tekom večera bodo zbirali simbolične prostovoljne prispevke, izkupiček pa se bo na koncu kviza predal v roke Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, ki bo denar namenila izbrani socialno ogroženi družini

Po končanem kvizu, mikrofon prevzame priznani komik Sašo Stare, ki bo s svojim stand-up nastopom še dodatno poskrbel za naše trebušne mišice. Dodobra pa bo ogrela ozračje pevka Maja Založnik, s katero bodo zbrani odplesali v pomladno noč smeha, zabave in dobre volje.

Konkurenca že prijavljenih skupin bo velika: različni slovenski DJ izvajalci, stand up komiki, tekmovalci resničnostih šovov, radijci, televizijci in drugi.

Med drugim so udeležbo že potrdili: Vid Valič, Sašo Stare, Klemen Bučar, Luka Korenčič, glasbena zasedba Blue birds, F&B acrobatics, Kvartopirci, Clemens, Uroš Bitenc, udeleženci resničnostnih šovov ...

Kdaj in kje?

  • V četrtek, 13. aprila, ob 21. uri
  • GIG, ki se nahaja v osrčju Ljubljane, na Mali ulici 5!