I.C.E. kmalu tudi z novim albumom 'Tu je raj'

I.C.E. kmalu tudi z novim albumom 'Tu je raj' (foto: Petra Hočevar) Petra Hočevar
3. 3. 2015

Rockerji I.C.E. predstavljajo novo skladbo 'Vse mogoče'! Skladbo ste lahko že slišali – I.C.E. so se namreč z njo predstavili na izboru EMA, ki je potekal preteklo soboto, kjer so kot edini rock band dobili priložnost, da svojo glasbo predstavijo širokemu občinstvu.

Skladba 'Vse mogoče' je nastala spontano, na eni od vaj skupine I.C.E.: ''S skladbo želimo poslušalcu pričarati občutek, da je v življenju, na kateremkoli področju, resnično vse mogoče. Že samo misel, da je temu res tako, je lahko neizmerno osvobajajoča.«.

I.C.E. sedaj vso svojo energijo osredotočajo na prihajajoči album 'Tu je raj', ki bo izšel v ponedeljek, 16. marca, in na promocijski koncert, ki bo hkrati obeležil tudi 10. obletnico njihovega ustvarjanja. Koncert bo potekal v petek, 20. marca v ljubljanskem Sputniku.

I.C.E., rock band z izrazitim ženskim vokalom, nas je v preteklosti že navduševal s skladbami 'Na liniji', 'Kje si zdaj', 'Dej zaplešiva', 'Živim brez navodil', 'Sanjaj' in drugimi iz prvenca 'Na liniji'. Pred tremi leti pa so začele nastajati tudi prve skladbe iz prihajajočega drugega albuma, ki ga bodo I.C.E. naslovili 'Tu je raj'. Poleg skladbe 'Vse mogoče' bodo na albumu tudi do sedaj že izdani singli 'Spomni se', 'Stara gara' in 'Na vrh sveta'. Nov, dolgo pričakovani album, bo izšel 16. marca.

I.C.E. sestavljajo Renata Mohorič (vokal), Tine Janžek (kitara), Matej Sušnik (kitara), Jalen Štremfelj (bas kitara), Blaž Sotošek (bobni).

Značke: I.C.E.

Priporočamo