Ilegalno življenje Maje Šuput

Ilegalno življenje Maje Šuput (foto: last izvajalcev) last izvajalcev
25. 4. 2018 | Promocijsko sporočilo

Seksapilna blondinka, ki je širši javnosti dobro poznana kot pevka skupine Enjoy že leta nadaljuje solo kariero.

Ona je Maja Šuput, pri naših sosedih znana kot Kraljica zabave, pri nas pa po tem, da je slekla Challeta Salleta v prejšnjem spotu za pesem Kamikaza, kjer je mirila sosedske odnose, ki jih politika ni uspela stabilizirati. Maja je tokrat vse svoje oboževalce presenetila z zelo živahno pesmijo, ki nosi naslov ILEGALNO, spot pa je Maja posnela v Dubaju in tako orisala kontroverzno besedilo pesmi na svoj način.

"Tekst za pesem Ilegalno podpisuje Dušan Bačić, glasbo pa Branimir Mihajlević. In ko se onadva združita vedno pride ven nekaj bombastičnega. Pesem mi je bila všeč takoj ko sem jo slišala in že ob prvih ritmih, sem si zamislila kako bi moral izgledati spot, zato smo z ekipo spakirali kovčke in odšli na pot. Sicer sama ne podpiram 'ilegalnih dejanj' v razmerju in pesem ni avtobiografska (kot so me vprašali mnogi). Sama bi raje razmerje končala kot varala.", nam je o pesmi povedala Maja.

Maja je z režiserjem za lokacijo snemanja Dubaj. Na najboj prestižnih lokacijah je ekipa kar 4 dni snemala v vročini in ob nenavadnih urah.

"Spot smo snemali kar 4 dni. Najtežji del vsega je bil to, da smo morali vsak dan začeti že ob 7 zjutraj, da bi se lahko izgognili trumam turistov. To pomeni, da smo vstajali ob 5 saj so priprave na snemanje kar dolgotrajne, frizura, make up, oblačila... Po snemanju smo uživali v vsem kar ima Dubaj za ponudit in se zelo zabavali. Res prijetno smo bili presenečeni nad modelom, ki smo ga najeli za mojega partnerja v spotu. Izo O je bil zelo profesionalen in prijeten soigralec, poleg vsega pa je celo ekipo z delnim znanjem jugoslovanskih izrazov neprestano nasmejaval do solz.", je dogajanje na snemanju spota opisala Maja.

Značke: Maja Šuput

Priporočamo