Ines Erbus in Mišo Kontrec sta združila svoje moči

27. 5. 2016
Deli
Ines Erbus in Mišo Kontrec sta združila svoje moči

Ines Erbus in Mišo Kontrec iz popularnega televizijskega showa "Znan obraz ima svoj glas" sta se odločila, da združita moči in posnameta duet. Zato sta kljub obveznostim prodno snemala in tudi posnela pesem z naslovom "Slovenec in Slovenka".

Ines in Mišo sta se spoznala na snemanju oddaje znam obraz ima svoj glas in kot pravi Ines sta takoj začutila eden drugega.

"Tekmovalci ogromno časa preživimo skupaj, postali smo prava družina in težko mi bo brez njih, ko se vse to konča. Mišo je zelo posebna oseba in še posebaj mi je pri srcu ker je tako dober človek. Njegovo srce je ogromno, neverjetno prijazen je in veseli me, da sem se od njega lahko učila tako med osebnim druženjem kot tudi poslovnim sodelovanjem", nam je povedala Ines.

Pesem Slovenec in Slovenka govori o fantu, ki mu je všeč mlada dama iz Ljubljane, prične ji dvoriti, vendar ga ona nakako ne pusti do sebe. Rad bi jo zvabil k sebi v Prekmurje, na njegovo ravnico, da ji pokaže, kakšno je življenje pri njemu doma. Zgodba se konča s srečnim koncem, saj ugotovita, da za srečo ni potebno imeti goro denarja, ampak le obojestransko naklonjenost in ljubezen.

Mišo se je v pesmi dokazal tudi kot odličen violinist, saj na ta instrument zvablja ljudem solze in smeh iz oči in ust, že od svojega desetega leta.

Pesem je radijsko premiero doživela včeraj, videospot, ki si ga boste lahko ogledali na televizijskih ekranih in na internetnem portalu You Tube pa bosta Ines in Mišo začela snemati, ko se konča show znan obraz ima svoj glas.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan