Ines Erbus predstavlja svojo prvo balado!

Ines Erbus predstavlja svojo prvo balado! (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
2. 3. 2017

Vedno bolj uspešna pevka Ines Erbus, ki smo jo dobro spoznili v šovu 'Znan obraz ima svoj glas' ponovno preseneča.

Po uspešnici Kada cura časti, ki ima na youtubu že okrog million ogledov se je Ines tokrat predstavila v malo drugačni luči. Po energičnih hitrih ritmih po katerih jo sicer poznamo, nam je 23-letnica tokrat pokazala svojo nežnejšo plat.

Prva balada pevke z naslovom Nemoj mi reći je nastala v duetu s hrvaško glasbeno skupino Pirati, ki so jo kot pravi Ines takoj očarali z izjemnim vokalom in njihovo energijo. Pod glasbo se je podpisal Peter Ošlaj, pri nastanku besedila pa je tokrat poleg Petra O. in Siniše Biško, prvič sodelovala tudi pevka sama.

"Vsekakor je drugačen občutek, ko odpoješ pesem pri kateri si od samega začetka soustvarjal tudi ti. Ko sem jo čisto prvič slišala sem se takoj zaljubila vanjo in po začetnem odzivu ljudi mislim in upam da bo osvojila tudi srca ostalih. Fantje iz piratov so fantastični in pevec Siniša ima angelski glas, kar da baladi še dodaten čar. Pirate sem še bolj spoznala na snemanju spota, kjer smo se zabavali kot še nikoli. Pesem Nemoj mi reći je naš prvi project zagotovo pa ne zadnji.", nam je povedala plavolasa Ines.

Ines je pesem takoj vzljubila, ko je v studiju slišala demo verzijo se je naježila: "Ko sem pesem čisto prvič poslušala takrat še v demo verziji sem se naježila In vedela da je to to. S producenotom Ošlaj P. sva jo vse od oktobra postopoma gradila, prvotno pa naj bi izšla še pred Božičem. Nekako nam časovno ni uspelo ampak je bilo vredno počakati saj sem sedaj z izdelkom več kot zadovoljna.", nam je še dodala Ines.