Iniciativa Danes za jutri z vrečko in stekleničko za pomoč otrokom projekta Botrstvo

Iniciativa Danes za jutri z vrečko in stekleničko za pomoč otrokom projekta Botrstvo (foto: Hofer Press) Hofer Press
12. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Podjetje HOFER nadaljuje trajnostno usmeritev in z današnjim dnem v svoje poslovalnice umešča dva posebna izdelka, katerih sredstva od prodaje bodo namenjena projektu Botrstvo v Sloveniji. Kupci bodo tako z nakupom posebne Flaške in bombažne vrečke za šport in prosti čas prispevali k lepši prihodnosti otrok, ki živijo v materialni stiski. Izdelka bosta na voljo ekskluzivno v HOFERjevih poslovalnicah od 12. julija do razprodaje zalog.

Po vzoru lanskoletne uspešne akcije, ko so skupaj s kupci in prodajo posebne Flaške zbrali kar 12.609,69 € za otroke in mladostnike projekta Botrstvo v Sloveniji, podjetje HOFER letos akcijo nadgrajuje.

V okviru iniciative Danes za jutri in v sodelovanju s projektom Botrstvo v Sloveniji bosta tako od 12. julija pa do odprodaje zalog kupcem v HOFERjevih poslovalnicah na voljo dva posebna izdelka: Flaška - steklenica za vodo iz zdravju ter okolju prijaznega stekla ter bombažna vrečka za šport in prosti čas. Izdelka z motivi otrok in logotipom Botrstva bosta na voljo ekskluzivno v HOFERjevih poslovalnicah, Flaška po ceni 19,99 €, vrečka pa po ceni 4,99 €.

Za nasmeh na otroška lička

Z nakupom Flaške ali bombažne vrečke bodo HOFERjevi kupci razveselili svoje otroke, hkrati pa pomagali tudi otrokom pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji. Sredstva od prodaje obeh izdelkov bo namreč podjetje HOFER predalo skladu omenjenega projekta za financiranje obšolskih dejavnosti in športnih aktivnosti otrok ter mladostnikov.

Predsednica ZPM Ljubljana Moste - Polje, Anita Ogulin, je ob pričetku tokratne HOFERjeve akcije poudarila: »Zelo smo hvaležni in veseli velike podpore podjetja HOFER, ki z različnimi akcijami in prizadevanji pomaga otrokom iz socialno šibkih družin na poti v lepšo prihodnost. Uresničevanje talentov je za otroke bistvenega pomena. S tem so jim dovoljene sanje, dana spodbuda za večjo lastno vrednost in enakost vrstnikom, krepitev sposobnosti in sprejetosti ter uveljavljanja v družbi vrstnikov.«

  

HOFERjeva iniciativa Danes za jutri

  • Spreminjajmo svet skupaj. Vsak dan. Ključno načelo HOFERjeve trajnostne iniciative Danes za jutri, s katero želi podjetje danes vplivati na boljši jutri. Skupaj s svojimi partnerji, sodelavci in seveda kupci zato odgovornost aktivno vključujejo v procese svojega poslovanja. Le-ta je poleg enostavnosti in zanesljivosti ena od njihovih temeljnih vrednot. Že večkrat so uspešno dokazali, da lahko tudi skupaj s kupci v obliki tovrstnih projektov pomagajo tistim, ki pomoč potrebujejo. Prav vsaka HOFERjeva poslovalnica pa je že od decembra 2013 tudi botra enemu otroku, vključenemu v projekt Botrstvo v Sloveniji.

O projektu Botrstvo v Sloveniji

  • Projekt Botrstvo v Sloveniji deluje pod okriljem ZPM Ljubljana Moste - Polje. Projekt je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladostnikov iz družin v stiski, zmanjšanju socialne izključenosti zaradi revščine, pa tudi omogočanju boljših pogojev za zdrav razvoj otrok, izobraževanje ter odkrivanje in razvoj talentov.

Priporočamo