Novo portoroško restavracijo Istrian Tapas, ki deluje pod okriljem blagovne znamke LifeClass, sta obiskala mlada podjetnika Anja Korenč in Matic Batagelj.
Poznajo ju vsi ljubitelji tofuja, saj sta ustanovitelja znamke I like tofu, ki zaradi svojega okusa in embalaže prejema številne nagrade. Njun tofu je del kulinarike v novi restavraciji, ki na krožniku združuje lokalno in tradicionalno s sodobnim. Anja in Matic sta bila navdušena nad svojim tofujem z namazom iz pečenih jajčevcev, solnega cveta in čilija, ki ga je v pečene jajčevce zavil šef Marko Gorela. Poznamo ga iz oddaje Gostilna išče šefa, zdaj pa skrbi za kulinarično doživetje v Istrian Tapas, kjer s svežimi in lahkimi prigrizki čarobnih okusov Istre razvaja brbončice vseh petičnih gurmanov.
Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord