Inovativne glasbeno in plesno obarvane COOLčitn'ce z raperjem Nipketom

Inovativne glasbeno in plesno obarvane COOLčitn'ce z raperjem Nipketom (foto: Press) Press
7. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

Želite, da bi vaši otroci en teden preživeli popolnoma inovativno, osvojili glasbo, spoznali hiphop in vse, kar so se naučili, predstavili na zaključni prireditvi z enim od najbolj znanih slovenskih raperjev Nipketom ter se ob tem super zabavali?

Vse to omogočajo COOLčitn'ce, ki jih v juliju in avgustu v Ljubljani organizira plesni studio Artifex. Namenjene so otrokom od 5. do 12. leta, potekale bodo vsak delavnik od 7.30 do 16.30, v okviru programa pa se bodo otroci spoznali s hip hop kulturo, zgodovino hiphopa, ustvarjanjem rim in glasbenih ritmov ter se naučili hiphop korakov in gibov. Vsak dan se bodo odpravili tudi na različne zabavne zunanje dejavnosti, kot so adrenalinski in vodni park, kino, živalski vrt, park Tivoli itd. Ekipa plesne šole Artifex obljublja, da otrokom ne bo dolgčas, saj bodo posneli tudi čisto svojo pesem s producentom Damjanom Jovičem, ki je med drugimi avtor uspešnic Trkaja & Nipketa& Challeta Salleta, ob zaključku vsakega termina pa bodo, kot že omenjeno, priredili tudi javni zaključni nastop z raperjem Nipketom. Vse to le za 40,00 evrov na dan oziroma 159,00 evrov na teden.

V vsakega od razpisanih terminov se lahko vključi samo 30 otrok, s katerimi se bo na COOLčitn'cah ukvarjalo več skrbnikov. Prijave zbirajo na e-naslovu zabava@theartifex.si ali na telefonskih številkah 031 727 844 (Žan) in 031 222 809 (Marija).

Plesna skupina Artifex je svojo izvorno zgodbo ​začela v resničnostnem šovu Slovenija ima talent pred sedmimi leti, kjer so se uvrstili med finaliste. Sčasoma je njihova originalna kreativna ideja prerasla v veliko večjo ​vizijo, in sicer želeli so ustvariti skupnost, v kateri lahko vsi vključeni izrazijo svojo ustvarjalno vnemo. Fantje so pred šestimi leti odprli ​plesni studio na dveh lokacijah, kjer obratuje tudi ​plesna šola​, v okviru katere svoje znanje širijo med svoje učence v Ljubljani in Postojni. V skoraj šestih letih so zaplesali veliko kreativnih in uspešnih zgodb in si priplesali številne plesne nagrade, med drugimi tudi naziv letošnjih svetovih prvakov v hiphop plesu in naziv večkratnih državnih, evropskih in svetovnih prvakov med leti 2013 in 2017.

PROGRAM COOLčitn'c

Termini COOLčitn'c:

  • JULIJ

1. termin: 2.–7. 7.

2. termin: 9.–13. 7.

3. termin: 16.–20. 7.

  • AVGUST

4. termin: 20.–24. 8.

5. termin: 27.–31. 8.

Program po dnevih:

PONEDELJEK: Ustvarjalne delavnice – izdelovanje svojih hiphop majic, glasbeni krožek s producentom Damjanom Jovičem, ki ustvarja glasbo za Nipketa, Trkaja, Challeta Salleta, s katerim bodo otroci posneli tudi svojo pesem.

TOREK: Adrenalinski in vodni park.

SREDA: Hiphop piknik v parku Tivoli v Ljubljani.

ČETRTEK: Ogled risanke, filma v kinu, vodne igre na prostem.

PETEK: Obisk živalskega vrta in zaključni nastop z raparjem Nipketom.

pocitnice