Ivan Zak predstavlja svojo novo uspešnico "Sve si moje"

5. 5. 2016

Eden izmed najbolj priljubljenih hrvaških izvajalcev Ivan Zak predstavlja novo uspešnico "Sve si moje".

Pesem, ki se ji obeta, da bo novi glasbeni hit, je prišla na svet po že preizkušeni recepturi: avtor skladbe in besedila je John, produkcijo video posnetka pa je prevzela ekipa, ki je za Zaka že izdelala več videov visoke kakovosti, ki so v preteklosti že beležili milijone ogledov na YouTubu.

Talentirani kantavtor je svojemu občinstvo v živo že predstavil svojo novo pesem "Sve si moje", ki govori o ljubezenski zgodbi modernega moškega, ki se ne boji kazati čustev in priznati, da ljubi. Glasbeni spot spremlja odlična glasba in odličen aranžma.

"Tako kot v glasbi tudi v ljubezni nisem preračunljiv. Ne planiram in stalno nastopam spontano in iskreno. Ta pesem se napaja iz mojih prepričanj. Je odsev mojega pogleda na ljubezen. Verjamem, da se bodo v njej prepoznali tako moški kot ženske. Energijo, ki prežema glasbo v pesmi, bodo poslušalci gotovo začutili. Za to pesem sem si želel tudi malce drugačen video, ki bi povedal zgodbo na svojstven način. Prepričan sem, da bo oboževalce spot navdušil, zase pa lahko rečem, da sem nadvse užival, ko sem ga snemal. Ker smo se na snemanju zares zabavali, verjamem, da bo to dobro energijo moč videti tudi v videu," je ob predstavitvi pesmi videospota povedal Zak.

Ivan Zak je na hrvaški glasbeni sceni prisoten že leta, z vsakim novim hitom pa se krog njegovih oboževalcev še širi. Za njim je tudi zelo uspešno leto s serijo nastopov in koncertov. Na letošnjem CMC festivalu v Vodicah se bo Ivan Zak predstavil prav s pesmijo "Sve si moje", to pa je hkrati tudi prva pesem, ki jo je posnel z založbo Hit Records, s katero je pred kratkim podpisal pogodbo o sodelovanju.