Ivan Zak z novo glasbeno čarovnijo! Zaljubite se ob pesmi 'Da si tu'!

31. 1. 2017

Nova ljubezenska balada kantavtorja Ivana Zaka nosi naslov 'Da si tu'. Premiera skladbe se bo zgodila 11. februarja, torej tik pred valentinovim, v zagrebški Areni v živo. 

"Nič mi ni tako pomembno, kot so mi pomembna čustva. Tudi ko pišem, čutim. Verjamem, da ljubezenska pesem ne more obstajati brez emocij in zanosa, zato takšnih pesmi ne morem pisati, ne da bi se vanjo ne dal cel. To pesem pa sem napisal na mah, ob kitari. Stihi in note so kar sami leteli skupaj, tako da je naknadno skoraj nisem več spreminjal. Ker prihaja valentinovo, je bila moja inspiracija ljubezen. Motiviral pa me je tudi prihajajoči koncert v Areni. Svojim oboževalcem sem želel takrat in tam premierno predstaviti nekaj nežnega in novega. Zdaj se koncerta zares lahko veselim. Ljubezen je že sama po sebi močna, ko se zgodi med dvema človekoma. A predstavljajte si, da se zgodi v polni zagrebški Areni," je še povedal Ivan Zak.

Ivan Zak bo na glasbenem spektaklu v Areni predstavil tudi pesmi z albuma 'Bolja od najbolje' in 'Usne Varane'. Ob njem bodo na oddru nastopili še naslednji gostje: Mate Bulić, Neda Ukraden in Begini.

Priporočamo