Ivana Banfić v Rimskih termah premierno predstavlja nov videospot

Hrvaška pop pevka Ivana Banfić je v Rimskih termah posnela videospot za najnovejšo pesem  (foto: Aleš Erjavec) Aleš Erjavec
13. 7. 2016

»Za spot moje nove ljubezenske pesmi 'Ranjena' sem imela jasno vizijo, kakšen naj bi bil. Zamislila sem si ga kot glamurozno zabavo z maskami. Rimske terme s svojim čudovitim ambientom in okolico so bile idealno prizorišče. Snemanje je potekalo odlično in brez stresa. Že dolgo nisem tako uživala pri delu,« pravi hrvaška pop pevka Ivana Banfić, znana tudi pod umetniškim imenom I Bee.

Premierna predstavitev novega videospota hrvaške pop pevke Ivane Banfić, ki je bila napovedana za nedeljo, 17. julija, v Rimskih termah, je sicer prestavljena, a do tega trenutka še nismo izvedeli, kdaj natančno bo. Ko pa bo, boste o tem tudi obveščeni.

Rimske terme so najstarejše terme v Sloveniji. Skozi zgodovino so jih lahko obiskovali le izbranci, med drugim člani kraljevih družin in pripadniki višjih slojev. »Nad okoljem sem navdušena, zlasti nad parkom, starodavnimi sekvojami, drugimi eksotičnimi drevesi in prelepo naravo. Bazeni so eni najlepših, kar sem jih videla. Tudi nad gostoljubjem in prijaznostjo zaposlenih sem navdušena. Cel prostor obdaja pozitivna energija, tako da sem se na snemanju zares počutila kot doma,« še dodaja pop diva.

Rimske terme so najstarejše terme v Sloveniji, z več kot 2000-letno tradicijo. Sestavlja jih hotelski kompleks treh štirizvezdičnih hotelov, wellness centra in medicinskega centra. Že v 19. stoletju so veljale za prestižno letovišče, saj so jih obiskovali člani kraljevih družin z vse Evrope. Danes so poznane kot ene najsodobnejših term v Sloveniji, z ločenimi bazeni za zdravstvene namene, vrhunskim referenčnim centrom za hrbtenico in historičnim delom vodnih nimf. Voda v termah ima zdravilni učinek in je med najbogatejšimi v Sloveniji. V Rimskih termah gostom nudijo številne sprostitvene in terapevtske programe bivanja. V programih poudarjajo preventivno skrb za zdravje in dobro počutje. Rimske terme so edine terme v Sloveniji z lastnim muzejem. Več informacij na: www.rimske-terme.si/sl/.

Priporočamo