Iz svoje sveže dvorane Artifex ... na velike odre!

19. 3. 2016

Plesni studio Artifex je v polnem zagonu! Plesalci, ki so aktualni državni prvaki v skoraj vseh hip hop kategorijah med mladinci in člani, ne spijo na lovorikah in pridno trenirajo.

Koreograf Miha Furlan se je po dveh mesecih vrnil iz Izraela, zamenjal ga je Žan Jeršin, ki sedaj posreduje svoje znanje izraelskim plesalcem. Žiga Mlakar se plesno nadgrajuje v Londonu, kjer tudi poučuje. V novembru je nastopal na Wembley Stadium-u s pevcem Jay Sean-om. Ostali hišni koreografi ravno tako pridno vadijo plesne korake na domačem terenu, trenirajo plesalce, ki kosistentno pobirajo nagrade. Konec februarja pa so Artifex-i gostili že drugo uspešno hišno plesno tekmovanje z imenom »Neighborhood vol.2«.

Ekipa, ki nikoli ne počiva se pripravlja na dogodke te pomladi:

  • Plesni festival Kingz of style 2016, ki bo potekal v Zagrebu, od 1. do 3. aprila 2016.

Artiflex crew je sodeloval že v postavljanju pravil sojenja in tudi bo sodeloval s svojo ekipo v tekmovalnem programu na enem izmed večjih regionalnih uličnih plesnih festivalov, ki gosti najbolj znane skupine iz Hrvaške, Slovenije, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Italije, Avstrije in Madžarske in se na njem poteguje za nazive kraljev sloga in številnih drugih nagrad.

Naslednja odmevna stvar je plesni festival Dance booom 2016 v švicarskem Luzernu. 23.4.2016 bo ekipa Artiflex crew stopila na parket odmevnega festivala, kot prvi Slovenci, ki se bodo potegovali za nagrado med številčnimi ekipami celotne Evrope.

Letošnja novost v lastni organizaciji bo Plesni kamp v Termah Olimia, ki bo potekal med 29.4.-1.5.2016.

V sklopu kampa bodo poučevali in plesalcem izpopolnjevali tehniko priznani gostujoči koreografi iz tujine ... več pa na spletni strani www.theartifex.si oz. na Facebook strani RTFX Dance Studio.

Značke: Artifex