Izšel je Grey! Prvi, še vroči, angleški izvod tudi podarjamo!

23. 6. 2015

Pred dnevi je izšla nova knjiga iz serije romanov knjižnega fenomena, ki je v zadnjih nekaj mesecih in letih obnorela svet. Še pomnite Christiana Greya - glavnega junaka serije knjig Petdeset odtenkov? No, zdaj boste lahko prebrali še knjigo, ki jo je E. L. James spisala z njegovega zornega kota. Edinstven uvid v njegovo zapleteno dušo, dvome, sence in strahove nosi enostaven naslov: Grey!

Ta hip je na voljo še vroč, a zgolj angleški izvod knjige, ki pa ga že lahko kupite tudi v Sloveniji. Naročite ga TUKAJ, in kakor so nam že pred dnevi sporočili iz spletne knjigarne Felix, se jim te dni zdi, da jim bodo pregorele vse telefonske linije. Obsedenosti s Christianom Greyem tudi v Sloveniji (in tudi po premieri filma na predvečer valentinovega) več kot očitno še ni konec!

  • "Christian Grey je gospodovalen moški: njegov svet je urejen, discipliniran in boleče prazen. Do trenutka, ko v njegovo pisarno in življenje vstopi Anastasia Steele. Mehkih kolen in mišje rjavih las. Trudi se, da bi pozabil trenutek, ko je padla v njegovo pisarno, a mu notranji čustveni vihar tega ne dovoli. Čeprav vrtinca občutkov in misli, v katerem se je znašel, ne more razumeti, se mu ne more niti upreti. Je ženska, ki ji ni podobna nobena od žensk, s katerimi je imel doslej opravka. Zdi se, kot da ima sicer sramežljiva in nerodna Ana neko posebno moč. Moč, da vidi naravnost vanj. Mimo njegove spolirane patine velikega poslovneža in petičnega biljonarja. Naravnost v njegovo mrzlo, ranjeno srce.'

Četrta knjiga po nadvse uspešni trilogiji Petdesetih odtenkov ni nekakšno nadaljevanje zgodbe, ampak je dopolnitev zgodbe, ki jo navdušenci že poznamo. Ljubezensko zgodbo med Ano Steele in Christianom Greyem bomo tokrat lahko spoznali skozi njegove oči, z njegovimi besedami in njegovimi mislimi. E. L. James nam tako ponuja novo, svežo perspektivo zgodbe, ki je očarala in začarala milijone po vsem svetu.

Ekskluziven vpogled v temne kotičke duše Christiana Greya!

Knjižni bonus k fenomenu trilogije Petdeset odtenkov, Grey, je izšel 18. junija in že navdušuje bralke širom sveta. Knjiga razkriva, kateri dogodki v Greyevem življenju so botrovali razvoju njegovih sadističnih seksualnih preferenc, povsem jasno pa se razkrije tudi, kaj je Christian v resnici mislil in čutil.

Med tujimi mediji se je nadvse pozitivno odzval že nemški magazin Focus, ki je izid knjige pospremil z besedami 'svetovna senzacija', na Twitterju so odštevali ure do izide knjige, oboževalci (med njimi je seveda več kot 95% ženskega življa) pa so noreli. Se klicali. In všečkali. In ...

A čeprav se zdi fenomen Petdesetih odtenkov nekaj edinstvenega, pa poznavalci tovrstne literature opozarjajo, da temu še zdaleč ni tako. V resnici se na tržišču vsakih deset let pojavi erotična literatura, za katero vedno znova trdijo: 'Končno smo razkrili skrivnosti ženske seksualne želje.'. Nekaj takšnega je bila knjiga Charlotte Roche, veliko strasti pa je burila tudi seksualna biografija Catherine Millet, če naj na tem mestu omenimo le dve.

Ena stvar pa je nesporna: Tudi Grey se bo prodajal v milijonih!

Naj za konec še razveselimo vse oboževalke trilogije Petdeset odtenkov in Christiana Greya! Angleško izdajo knjige Grey prav ta hip namreč podarjamo na naši facebook strani Govori.se!

Sledite nam!