Izteka se druga sezona Reke ljubezni, na srečo pa jeseni prihaja še tretja!

Izteka se druga sezona Reke ljubezni, na srečo pa jeseni prihaja še tretja! (foto: Pop Tv) Pop Tv
7. 6. 2018

Novi liki, družinske in poslovne skrivnosti, ki so postopoma kapljale na površino, produkcijska nadgradnja, številčni kadri, do podrobnosti izdelani scenografija in kostumografija so uspešno zaznamovali drugo sezono priljubljene serije Reka ljubezni. Do njenega izteka se bo zgodilo še mnogo nepričakovanih preobratov, ki bodo še pred poletjem zaznamovali prehod v tretjo sezono.

Priljubljena serija je dodobra zaznamovala tudi igralke in igralce, ki se s svojimi liki intenzivno družijo že dobro leto. Karizmatična Lara Komar izpostavlja, da sta z Ireno z roko v roki prepluli prvi dve sezoni, pri čemer vznemirjene ob pripravah na tretjo sezono ostaja enako kot ob prvem trenutku: »Pred enim letom sem spoznala Ireno. Pred enim letom sem se začela sprehajati po Krki, prvič stopila v penzion Božič in začela Tadeja imenovati Rok. Na začetku je bilo vse novo in vznemirljivo. Sedaj po enem letu, ko se igralci, liki, tehnična ekipa in vsi, ki pri tem sodelujemo, že držimo za roke, je vse postalo skoraj domače, čeprav lahko rečem, da je zame vse še vedno vznemirljivo!«

»Če sva se z likom Roka v prvi sezoni še nekako spoznavala, je v drugi že dobro zasidran v meni. Vseeno pa me kakšne njegove reakcije in mišljenje še vedno presenečajo, tako da dinamika med nama ostaja zanimiva. V drugi sezoni se je Rok posvetil zakonskemu življenju, kar je zanj ogromna sprememba. A kljub temu, da se včasih ne znajde najbolje, njegova ljubezen do Irene ostaja brezpogojna,« dodaja odličen Tadej Pišek.

Kaj je zaznamovalo drugo sezono serije Reka ljubezni in kaj vse se nam obeta v tretji?

Kot obljublja produkcijska ekipa, po uspešni sezoni nadaljujejo s še bolj intenzivnim tempom kot ob pričetku in zagotavljajo, da so pred vstopom v eno najbolj vznemirljivih sezon serije.

V produkcijski nadgradnji k več kot 43 notranjim in več kot 46 zunanjim prizoriščem prihajajo nove lokacije, še več slikovitih kadrov in novi obrazi, ki bodo pomembno zaznamovali življenja likov tako v idilični dolenjski pokrajini kot v prestolnici. Ekipo bodo tako še del poletja spremljale številčne neprespane noči in več kot tisoče popitih kav, saj že pridno snemajo prve kadre tretje sezone. Ena najbolj slikovitih epizod bo prav prva, ki bo napovedala uvod v začetek dogodivščin tretje sezone Reke ljubezni, nove ljubezenske vezi in presenečenje na poslovnih področjih.

Sladokusci boste na Reko ljubezni počakali do jeseni, ko se znova vrne na POP TV.

Neučakanci pa si vse epizode prve in druge sezone lahko ogledate v spletni videoteki VOYO in spremljajte novičke na FB.

Ostanite v dobri družbi!

Priporočamo