Iztok Gartner s šopkom lepotic na premieri albuma Marie Masle

30. 6. 2015
Deli

Minuli petek se je v Festivalni dvorani Lent v Mariboru odvila gala premiera novega albuma Marie Masle, na kateri se je mudil - in v dveh urah spektakla tudi sodeloval - provokator, igralec in pevec Iztok Gartner, ki ni zamudil priložnosti, da bi ne bil obkrožen s šopkom lepotic.

Ne le, da se je obilo družil z manekenkami, ki so tekmovale za Miss Alpe Adria Maribor, nekaj njih mu je družbo delalo tudi na odru. Med njimi je bila Antonella Detiček, tudi zvezda njegovega spota Udari Me, ki je kasneje zmagala tudi na izboru, pa Kristina Potitska, aktualna Miss Alpe Adria, in Matejka Katič, Kraljica Vrtnic 2015. V modni reviji na premieri je sodelovala tudi Miss Universe Sara Savnik, prav tako zvezda Gartnerjevega razvpitega spota, tako da se je Iztok na prireditvi počutil kot doma.

"Res prečudovita dekleta, ki si zaslužijo več medijske in lepotne pozornosti, saj z levo roko zasenčijo bolj znane slovenske manekenke," s komplimenti ni skoparil Iztok Gartner, ki se je z dekleti družil tudi za odrom in se z njimi mimogrede dogovoril še za kakšen skupen projekt v bližnji prihodnosti.

In kakšno mnenje ima Gartner o Marii Masle?

"Maria Masle, edina prava slovenska latino diva, ki uspešno prestopa tudi naše meje, je huda carica, ki jo zelo spoštujem kot prijateljico in kot glasbenico."

Da boste v naši fotogaleriji pogrešali tudi fotografije z after partyja, pa gre pripisati EMŠO težavam akterja, ki nas je s fotografijami založil: "After party sem izpustil, ker sem bil že utrujen in sem raje odšel domov. Za takšne razvratne zabave bi moral biti vsaj deset let mlajši. Očitno se res staram (smeh)."