Iztok Gartner po premieri v kinu še s tečaji šeškanja in serijo šovov Udari me!

12. 6. 2015 | Vir: Govori.se
Deli
Iztok Gartner se je odlično počutil v družbi svojih treh angelčkov, Neje Krampl Mastnak, Julije Krajnc in Antonelle Detiček.

Provokator, igralec in pevec Iztok Gartner je v celjskem Cineplexxu predstavil svoj videospot z naslovom Udari Me, ki ga je ustvaril kot provokacijo na kontroverzno filmsko uspešnico 50 odtenkov sive. Glavna tematika v spotu je seveda šeškanje, to pa je bila tudi glavna atrakcija večera, ko so bič v roke prijele tudi predstavnice nežnejšega spola in našeškale moške v dvorani.

Erotični plesalec Ricky, ki ima prav tako majhno vlogo v spotu, je kramljal s fantom nekdanje miss Universe Sare Savnik.
Na premiero je prišla tudi mlada igralka Monika Oset, ki je z Iztokom igrala v filmu Vloga za Emo.
Izpadla barovka Vita se je skrivala v sobi za preoblačenje, kjer sta z Iztokom vadila šeškanje že pred začetkom šova.
Iztok Gartner pred šeškanjem preverja zadnjico mlade manekenke Antonelle Detiček.
Del šova je bilo seveda tudi šeškanje v živo. Prva se je pogumno javila Nina Pejkovič, tudi igralka v spotu, drugače pa profi plesalka ob drogu.
V sendviču z Miss Universe Saro Savnik in Nino Pejkovič.
Frizer Rado Mulej je dokazal, da je z bičem v roki prav spreten.
Tudi Rado Mulej zdaj hodi na inštruckije šeškanja k Iztoku.
Glasbena gostja Maria Masle je povedala, da privatno šeškanja ne prakticira.
Raper Rhyme God se je po dolgem času vrnil na oder.
Janez Pustoslemšek, direktor fotografije, in Tadej Škorjanc, tonski mojster.
Od desne proti levi, Avrelija Kompan, modna strokovnjakinja, s katero je Iztok sodeloval že pred leti pri svojem projektu Gineklog, in Marijana Kolenko, najbolj seksi celjska ravnateljica.
Ekipa Eksene Records, Eda Bezenšek, sicer sestra Soulgrega Artista, Damjan Vajde, nekdanji partner Natalije Verboten in zdaj partner Kornelije Žolger ter Simona Sakač, piarovka založbe Eksena.

Naj kar takoj povemo, da Iztok Gartner ni zgolj zajahal (ali celo za slabega pol leta zamudil) fenomena, ki je že obnorel cel svet. Nasprotno! Njegov projekt Udari me je v resnici zgolj nadaljevanje ustvarjanja, ki se ga je lotil že pred desetimi leti. Pesem Udari me je na papirju nastala že pred slabim desetletjem, a je Iztok takrat (pravilno) ocenil, da čas zanjo takrat zares še ni bil pravi. Še posebno Slovenci in Slovenke bi ga takrat zagotovo narobe razumeli, v kar so ga prepričali odzivi na nekatere takrat aktualne projekte.

Potem pa se je zgodila evforija s knjižno erotično trilogijo, nato pa tudi filmom Petdeset odtenkov sive, ki je razgrela strasti tudi v naši mali Šenflorjanski.

Prav fenomen Petdesetih odtenkov sive je Iztoka prepričal, da je čas za sklepno dejanje njegovega projekta vendarle nastopil.

Okoli sebe je zbral prijatelje in znance, kolege in strokovnjake, pa tudi javnosti manj znane in bolj znane obraze, ki so bili pripravljeni prispevati svoj kamenček v mozaiku projekta. Po mesecih priprav, snemanj in montaže je Iztok Gartner z ekipo do zadnjega kotička napolnil še dvorano Cineplexxa Celje, v kateri je po enournem šovu, ki ga je vodil in med drugim celo odrepal komad v živo, premierno prikazal svoj novi videospot Udari me.

Gartnerjev šov v celjskem Cineplexxu si bomo zagotovo zapomnili po obilici šeškanja, ki so ga bile deležne nekatere obiskovalke, ena izmed njih pa je našeškala tudi samega Iztoka faking Gartnerja! Vroče je bilo nato tudi na after-partiju, ko sta Iztok Gartner in Rado Mulej našeškala še Nino Pejkovič, ki je hotela ugotoviti, kateri od njiju je šeškanja bolj vešč.

Več o tem, kaj vse se je dogajalo na premieri v Celju, si lahko ogledate v posnetku prispevka s TV Celje.

Še nekaj dni do objave videospota na YouTubi!

Vabimo vas k ogledu nekaj malega video utrinkov, ki jim že v nedeljo, 14. junija, na večer sledi objava težko pričakovanega končnega izdelka - videospota Udari me! na youtube platformi!

Iztok Gartner nam je medtem, ko čakamo na objavo zdaj že razvpitega spota, še zaupal, da se projekt s tem nikakor ne zaključuje: "Plani za naprej so jasni. Odprl sem tečaj šeškanja, na katerega vabim vse Slovenke, ki jih to vzburja. Vrsta je dolga, zato se je treba predhodno naročiti. In potem, ko bo v nedeljo ob osmih zvečer stekla spletna premiera spota na mojem blogu, Tviter in Facebook profilu in blogu, se bodo v naslednjih dneh in tednih pričeli vrstiti še šovi v živo in nastopi, o katerih kmalu izdam več. Skratka cela štala."

Uf, še bo vroče!

Udari me - utrinki za pokušino!

Vabimo vas, da si ogledate mini teaser, ki vam bo pognal kri po žilah.

Sicer pa bomo projekt Udari me gotovo spremljali še naprej, saj se 'štala nadaljuje', kot pravi Iztok faking Gartner!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord