Izziv za bende v Tobačni: Jack Up the Volume

Izziv za bende v Tobačni: Jack Up the Volume (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
22. 5. 2019

Po zimski Tobačni Akustiki, v kateri se je predstavilo 20 bolj kot ne izštekanih skupin in kantavtorjev, prinaša pomlad v Tobačni nov izziv, v katerem bodo dobili priložnost tudi glasnejši in bolj naelektreni glasbeniki. Iztočnica je rock 'n' roll, a imamo odprta ušesa in res dobra muzika bo dobila prostor na odru pod krošnjami neglede na žanr.

S posebnim povabilom organizatorja se v Tobačno za začetek serije vrača nekaj imen, ki so se izkazala v Akustiki, nanizanko sredinih koncertov JACK UP THE VOLUME bodo tako odprli Ninnay (29/5), Chainbrake (5/6), Movemental (12/6), Taja, ki je pozimi prepevala s Kirkwaaldsi, na mesto zločina pa se vrača z novim bendom (19/6) in TRY - John Mayer Tribute (26/5). Od tam naprej pa je izziv odprt za vse, ki se želite predstaviti na enem najbolj vročih koncertnih odrov v mestu in se boriti za še en nastop na finalnem koncertu serije ob koncu poletja.

Izziv za bende v Tobačni: Jack Up the Volume

  • Vsako sredo od 29/5 * 22.00 @ ČinČin Tobačna, LJ

Tobačna

PRAVILA IGRE

1. Naložite posnetek žive izvedbe avtorskega ali prirejenega komada na YouTube in nam pošljite link (prednost imajo prijave s posnetki vsaj treh skladb).

2. Dodajte kratko predstavitev (kdo in od kod ste, kaj igrate, ali delate tudi svojo muziko, reference preteklih nastopov).

3. Kako dolg je vaš nastop v živo, kakšna je zasedba inštrumentov in program skladb? Prednost imajo glasbeniki z vsaj 45 minutami programa (avtorskega in/ali priredb).

4. Vse informacije zberite v enem wordovem dokumentu in nam ga kot priponko pošljite na naslov info@tobacna.eu - zadeva: ZA IZZIV JACK UP THE VOLUME

5. Rok za prijave je časovno odprt, izbor med prvimi kandidati bo opravljen 10. 6. 2019, potem pa še nekajkrat do konca sezone skladno s številom prijav.

6. Nastopi bodo potekali ob sredah med 21h in 23h na poletnem odru v Tobačni – v primeru dežja se koncert seli na pokriti oder v ČinČin. Tonska vaja se izvede v poznih popoldanskih urah.

7. Vsi nastopi v izzivu Jack Up The Volume so (simbolično) honorirani, organizator zagotovi tudi nekaj plačane promocije na družabnih omrežjih in promocijo nastopa v sklopu redne promocije dogodkov v Tobačni. Obisk koncertov je brezplačen.

8. Nastopajoče na zaključnem koncertu bomo izbrali na podlagi oddanih glasov v anketi v FB dogodku Jack Up The Volume (50%), ob koncertih (40%), 10% vpliv pa ima partner serije, Jack Daniel's, ki si pridržuje pravico, da enemu ali več izbranim bendom ponudi še dodaten nastop na svojem rojstnodnevnem žuru.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri