Izzovite Filipa Flisarja, ki se ne bo branil nobene vragolije!

Izzovite Filipa Flisarja, ki se ne bo branil nobene vragolije! (foto: Goran Antley, Mediaspeed) Goran Antley, Mediaspeed
6. 11. 2015 | Promocijsko sporočilo

Eden najboljših smučarjev krosistov na svetu, odličen BMX-ar in ponosni lastnik najbolj urejenih brkov med športniki je po novem dobil še lastno pločevinko Red Bulla. Pa ne le ene, temveč cele police njih. In kot se za pravega redbullovca spodobi, je Filip Flisar pripravljen na vse, tudi najbolj ekstremne podvige. Še več. Naravnost izziva, naj se zanj spomnimo nekaj prav posebno norega!

Ob tej priložnosti nas divji smučarski Brko vabi, da ga izzovemo z najbolj izvirno idejo o tem, kaj vse bi lahko počel na smučeh.

Že dobili kakšno zares posrečeno idejo?

Sodelujte v nagradnem izzivu!

Spravite svojo domislico, ki naj bo obvezno opremljena s fotko ali videom, na svoj Twitter ali Instagram profil (s tagom #IZZOVIFILIPA), oziroma jo oddajte na www.redbull.com/izzovifilipa, pa boste morda prav vi tisti, ki boste osvojili dirkaški krog s Filipom za volanom na Red Bull Ringu v Avstriji.

V nagradnem Red Bull izzivu s Filipom Flisarjem lahko sodelujejo vsi, ki so starejši od 15 let, več o izzivu pa si lahko preberete na spletni strani izziva www.redbull.com.