Jadransko festivalsko poletje bo odprl UK #1 hit Duo Sigma!

31. 3. 2015

Collegium Mondial Travel, soorganizator in partner najodmevnejših jadranskih glasbenih festivalov, kot so Ultra Europe, Sonus, Hideout, Barrakud, Fresh Island, Croatia Rocks in Spring Break Island, bo 1. maja v poreškem Byblosu odprl poletno festivalsko sezono z duetom SIGMA in regionalnim tandemom VANILLAZ, ki se s produkcijo in nastopi hitro prebija v prvo svetovno DJ-ligo.

Duet SIGMA je v zadnjih mesecih nanizal serijo uspešnic, med katerimi izstopata UK #1 hita 'Nobody to love' in 'Changing' z novopečeno lastnico bitanskega grammyja - brita, Palomo Faith. Le-tema je treba dodati še BBC Radio 1 hit 'Rudeboy' in aktualni duet z Labrinthom 'Higher' ter serijo udarnih remiksov za glasbenike, kot so DJ Fresh, Ms Dynamite, Route 94, Keizsa in Clean Bandit. Cameron in Joe slovita po udarnih DJ-setih, v katerih spajata zvok alternativnih klubov in velikih festivalov, letos bosta pravi zvezdi regionalne festivalske sezone (Hideout, Exit, Sea Dance), nikjer pa ne boste z njima zalesali v tako intimnem okolju kot na Spring Break specialki v Poreču.

  • Sigma: Nobody To Love (UK #1 hit single)

A Sigma je le sladka češnja na vrhu prvomajske poslastice v slovenskim žurerjem dobro znanem Byblosu. Pravi festival v malem bo ponudil široko paleto zvokov, od EDM-a in housa za velike arene, do drum & bassa in poletnih žurerskih himen. Gramofone si bodo podajali duet VANILLAZ, WYLIE DUX, MARIN BIOČIĆ in DANNY CLARCK, za animacijo pa bosta skrbela tudi plesna skupine MISTIQUE SHOW GROUP in tandem FB ACROBATICS iz šova Slovenija ima talent.

To pa bo le eden od vrhuncev Collegium Spring Breaka v Poreču, kjer boste lahko od 30. aprila do 3. maja žurali na kupu partyjev in koncertov. Novosti: MIKE VALE bo gostil poseben Lighthouse Sunset Party, prvič pa bo organiziran tudi ekskluzivni boat partyja brez fotoaparatov in telefonov za 300 oseb.

Več na springbreak.si

Značke: festival Sigma