Jan Plestenjak, Gibonni, Manca Špik, Zlatko in Tilen Lotrič praznovali Cityparkov 17. rojstni dan

Jan Plestenjak, Gibonni, Manca Špik, Zlatko in Tilen Lotrič praznovali Cityparkov 17. rojstni dan (foto: Citypark Press) Citypark Press
18. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

»Vse najboljše Citypark,« je odmevalo po največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas, ki letos praznuje 17 let. Citypark, ki ni le 'trendseter' med nakupovalnimi središči, ampak pod eno streho združuje prostor za druženje, zabavo, sprostitev in nepozabna doživetja, je za svoje zveste obiskovalce pripravil nepozabno praznovanje. Začelo se je z obiskom Jana Plestenjaka, ki je osrečil množico svojih oboževalk z avtogrami in fotografiranjem. Nadaljevalo se je s sklepnim nastopom Mini DJ akademije z raperjem Zlatkom in zaključilo z nastopom Mance Špik in Tilna Lotriča.

»Najlepše je videti številne nasmejane obraze, ki so uživali v pestrem rojstnodnevnem programu. V Cityparku cenimo, da nas obiščejo in spremljajo, kajti praznovanje 17. rojstnega dne smo pripravili predvsem za vse naše zveste obiskovalce,« je ob tem dejal direktor Cityparka Toni Pugelj. V duhu praznovanja so v zadnjem tednu razdelili tudi darilne bone Desetake v skupni vrednosti 1.000,00 evrov.

Citypark je ob svojem 17. rojstnem dnevu presenetil tudi svoje zaposlene, ki jih je več kot 1200, in samo zanje priredil koncert Gibonnija. Gibonni je marsikoga povabil na oder, kjer so skupaj peli in zaplesali, ganjenost in solze sreče pa niso skrivale številne oboževalke, ki jih je nagradil s skupnim slikanjem in objemi. »Imamo srečo, da smo del uspešne Cityparkove zgodbe, ki je samo za nas na oder povabil tako zvezdo. In on, kako je bil prijazen in kako je lepo komuniciral z nami, publiko,« je energično doživetje strnila ena od zaposlenih. »Nepozaben koncert, na katerem se je marsikomu prikazala solza sreče. Lepšega darila si nismo mogli zamisliti,« je priznal Toni Pugelj.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.