Jan Plestenjak in Martina Kajfež ponovno skupaj v videospotu 'Iz zadnje vrste'!

7. 2. 2017

Eden najuspešnejših glasbenikov in ustvarjalcev uspešnic pri nas, je ponovno poskrbel za element presenečenja.

K sodelovanju snemanja novega videospota je glasbenik povabil eno najbolj uspešnih slovenskih manekenk in fotomodelov, Martino Kajfež, s katero je leta 1995 posnel eno lepših slovenskih balad 'Ker te ljubim'. Danes, več kot 20 let kasneje v novem videu 'Iz zadnje vrste' lahko gledalec spremlja nadaljevanje romantične zgodbe, saj sta tokrat Jan in Martina v vlogi zakonskih partnerjev ter staršev 16-letne hčerke, ki je postavljena na razpotje čustev. Na eni strani ima fanta s katerim se že druži in prihaja iz premožne družine, na drugi strani ji dosedanje občutke prevetri fant iz delavnice, ki ji je popravil poškodovano kolo. Kako se mlada ljubezenska zgodba razplete, poglejte v videu.

Kot režiser se tudi tokrat podpisuje eden najboljših ustvarjalcev videospotov pri nas, Perica Rai, ki je zdaj posnel že peti Janov video, za glasbenika pa je to že 36. Snemali so dva dni na različnih lokacija v Ljubljani.

Ob izidu videa Jan predstavlja tudi singl, ki bo izšel še z dvema predelavama v pop in bolj plesnih ritmih.

'Iz zadnje vrste' je že četrti singl iz aktualnega, 13. studijskega albuma »Dvigni krila« iz katerega je Plestenjak predstavil že tri uspešnice, prvo 'Stara dobra', za katero je že stalnica za otvoritev glasbenikovih koncertov; sledili sta ji 'Prelepa za poraz' ter 'Dvigni krila'.