Jan Plestenjak naši nagrajenki priredil nepozaben zaseben koncert

Jan Plestenjak naši nagrajenki priredil nepozaben zaseben koncert (foto: Urša Culiberg) Urša Culiberg
24. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Priljubljeni pevec Jan Plestenjak, fatalni moški 2019, je našo nagrajenko, 25-letno Evo iz Mengša, očaral v njeni dnevni sobi in ji priredil nepozaben zaseben koncert. »To je dogodek, ki ga do konca življenja ne bom pozabila. To je edinstvena izkušnja,« je ganjeno dejala srečna nagrajenka, ki je bila izžrebana v nagradni igri Cityparka »Janov koncert pri vas doma«.

V družbi nagrajenke je bila tudi njena družina, prijatelji in sosedje. Pevec je užival ob toplini, prijaznosti in domačnosti gostiteljev. Skupaj so prepevali njegove znane pesmi, se veselili, na koncu pa je tudi Evin oče poprijel za kitaro in skupaj z Janom Plestenjakom zaigral pesem Barka iz perja.

   

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.