Jan Plestenjak od izidu nove pesmi tudi v 'Usodnem vinu'

29. 1. 2016

Po uspešnici 'Stara dobra' s katero je eden najbolj uspešnih slovenskih glasbenikov napovedal izid trinajstega studijskega albuma »Dvigni krila«, danes predstavlja drugi singl, čutno balado 'Prelepa za poraz'.

Gre za pesem, ki je med Janovimi poslušalci že odlično sprejeta, kar ne preseneča, saj je kot pravi avtor: »... nekakšno nadaljevanje zgodbe iz pesmi 'Ona sanja o Ljubljani' ... «

Nova skladba je projekcija slehernega posameznika, ki si po tiho želi spremembo a mu ne uspe zbrati poguma.

V pesmi bo poslušalec spoznal zgodbo punce, ki se je sprijaznila s svojim življenjem in zato vsako jutro, ko se zbudi, odrine svoje sanje in zajadra v svoj cikel vsakdana.

Ob novi pesmi bo Jan Plestenjak poslušalcem podaril videospot s katerim bo številne presenetil, hkrati pa bo razveselil gledalce priljubljene slovenske nadaljevanke »Usodno vino«!

Vabljeni k ogledu napovednika!

Videospot bo premierno predstavljen v ponedeljek, 1. februarja na 24ur.com.

Kako je potekalo snemanje pa bo razkrito že v nedeljo zvečer v POP IN-u!

Po razprodanem koncertu v ljubljanskem Tivoliju, se boste ob Janovih novih skladbah lahko zabavali že 12. februarja v mariborski dvorani Tabor, le dan kasneje na Valentinovem koncertu v Disco Planet Koper in 4. marca na tradicionalnem koncertu ob dnevu žena v velenjski Rdeči dvorani.

Pesmi iz albuma »Dvigni krila« lahko poslušate tudi na Deezer-ju. Nakup vsebin pa na iTunes

Značke: Jan Plestenjak