Jan Plestenjak v objemu množice navdušenih oboževalk in oboževalcev v Cityparku

Jan Plestenjak si je vzel čas za vsakega, ki je prišel na srečanje z njim v Citypark. (foto: Robert Krumpak) Robert Krumpak
2. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

»V živo je še lepši in ne morem verjeti, da sem se uspela fotografirati z njim. Tega srečanja nikoli ne bom pozabila,« je evforično priznala ena od številnih oboževalk Jana Plestenjaka, ki so preplavile najsodobnejše slovensko nakupovalno središče Citypark.

Junior center manager Andrej Ropret z Janom Plestenjakom in njegovim oboževalcem.
Pevec ima veliko oboževalcev tudi med otroki.
V Cityparku se je zbrala množica Janovih oboževalk in oboževalcev.

Priljubljeni pevec se je obkrožen z navdušenimi obiskovalci po nakupovalnih ulicah sprehodil vse do odra, kjer je voditeljici Uli Furlan med drugim zaupal, da bi kot svojo najljubšo pesem lahko izpostavil pesem Lepa in da ljudem nerad deli nasvete, saj je povsem običajen človek. Ključno mu je spoštovanje med ljudmi. Ob njegovem obisku največjega slovenskega nakupovalnega središča je potekala nagradna igra »Janov koncert pri vas doma«, pevec pa je ob tem delil tudi svojo izkušnjo s prvega nastopa v dnevni sobi,  ki ga je s Cityparkom pripravil za eno od oboževalk. »Prišel sem s prijateljem in takoj opazil, da smo se vsi počutili podobno. Imeli smo tremo, a se je hitro razblinila. Sredi dneva smo sproščeno prepevali kot stari prijatelji in izkušnja je bila edinstvena za obe strani,« je priznal eden najuspešnejših slovenskih pevcev. »Veselim se že, da ponovim to posebno izkušnjo,« je nadaljeval pevec, ki je z obiskovalci Cityparka delil tudi svoj ponos ob tem, da ga v kratkem čaka zelo poseben nastop z enim največjih tenorjev na svetu. »Jose Carreras me je izbral za svojega gosta na koncertu v Ljubljani in to si štejem v neizmerno čast,« pravi Jan. Citypark pa je ob svojem rojstnem dnevu pripravil še eno posebno presenečenje. Kar 50 srečnežem bodo podarili karte za enega od koncertov Jana Plestenjaka v Ljubljani. »Rad igram v Ljubljani, saj se v njej zbere cela Slovenija,« je ob tem priznal pevec.

Z obiskom Jana Plestenjaka je Citypark, največje slovensko nakupovalno središče, začelo s praznovanjem svojega 17. rojstnega dneva, ki se bo nadaljevalo v petek, 15. februarja, z zaključkom Mini DJ akademije in nastopom raperja Zlatka. V soboto, 16. februarja, pa bo rojstnodnevna zabava dosegla finale z veliko nagradno igro, v kateri bodo podelili Desetake ter večer glasbeno obarvali z nastopom pevcev Mance Špik in Tilna Lotriča.

  

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.