Jelena Rozga: "Ne pijem, ne kadim in ne psujem!"

Jelena Rozga: "Ne pijem, ne kadim in ne psujem!" (foto: Dario Radusin) Dario Radusin
14. 4. 2017

Kraljica hrvaške estrade Jelena Rozga, ki je močno priljubljena tudi pri nas je svoje fane razveselila z novo pesmijo. Za pesem sta kot za večino Jeleninih poskrbela zakonca Huljič, Tonči za glasbo in Vjekoslava za tekst.

Ne pijem, ne pušim, ne psujem je še ena od pesmi iz albuma Moderna žena, katerega je splitčanka, izdala decembra lani in za katerega je po samo 15 tednih prodaje že dobila zlato ploščo.

„Pesem ne pijem, ne pušim je ena od tistih pesmi, ki vam pobarva siv dan v najlepše barve. Pesm ima tako pozitivno melodijo in tekst da ko jo slišiš prvič jo daš na „repeat". Spot je posvečen enemu mojih najljubših spotov „Addicted to love" Roberta Palmera", kateri je na meni v otroštvu pustil velik pečat. Nekaj magičnega, privlačnega je v tem spotu in želela sem si v svojem spotu ujeti prav takšno pozitivno energijo. Upam da smo v tem uspeli.", nam je o pesmi in spotu povedala seksapilna Jelena.

Jelena Rozga pa se poleg nove pesmi in spota lahko pohvali tudi z novo zlato ploščo. Nagrado je Jelena dobila za število prodanih CDjev in to po samo 15 tednih od začetka prodaje plošče Moderna Žena.

"Dobiti zlato ploščo danes, ko ljudje ne kupujejo CD-jev je velika čast in pomeni da imam veliko oboževalcev, ki si želijo imeti ploščo v fizični obliki. Vsekakor sem zelo ponosna na uspeh, album je nastajal zares dolgo časa in lepo je videti, da se trud obrestuje. Se pa glasbena idustrija premika zelo hitro in počivanje na lovorikah odpade, zato že pripravljam nove projekte." nam je o zlati plošči povedala Rozga.

Video: Dario Radusin

Pesem: Ne pijem, ne pušim (Tonči i Vjekoslava Huljić)

Foto: Dario Radusin