Jelena Rozga predstavila svojega naslednika

18. 7. 2016

Pred dnevi, ko je Jelena Rozga objavila, da prihaja naslednik se je celotna regija spraševala ali morda pričakuje naraščaj. No že naslednji dan je pojasnila, da gre za novo pesem, ki nosi naslov »NASLJEDNIK«.

Pesem je napisal Tonči Huljič, tekst pa njegova žena Vjekoslava, Jelena pa je ob premieri povedala:

»Verjamem, da se bodo ob poslušanju pesmi nasljednik letošnje poletje odvile najlepše zgodbe in nastali najboljši spomini. Verjamem, da se bodo mnogi ob poslušanju pesmi ljubili, plesali, zabavali ... Drage moje žene, bodite prave »alfa žene«, bodite srečne, ponosne in vzemite vse, kar vam pripada.«

Pesem je dobila tudi videoopodobitev, v spotu pa so se Jeleni pridružili trije natrenirani visoki, močni fantje, ki so prava paša za oči. Ampak Jelena pravi da je v njenem srcu in glavi samo eden.

»Veliko deklet bo z veseljem pogledalo spot in si napaslo oči, mene pa zanima samo moj Stjepan.«

Na ugibanja o tem, da vendarle počasi prihaja pravi naslednik pa nam je Jelena zaupala: »Komaj čakam, da bom postala mama. Kdaj bo to še ne morem napovedati ampak nebi imela nič poti če bi se zgodilo takoj. Sama sem vedno sanjala o plavolasi in modrooki hčerki ampak če s Stjepanom dobiva sina prav tako ne bo nič narobe, pomembno je samo da bo otrok zdrav.«

Jeleno čaka zelo naporno poletje in ogromno koncertov, nasljednika pa bosta lahko slišali in Jeleno videli v živo konec že konec meseca avgusta na tradicionlnem koncertu ob Zbiljskem jezeru.