Jelena Rozga se bo poročila (ampak samo v pesmi)

20. 2. 2016

Hrvaška pevka Jelena Rozga predstavlja novo pesem z naslovom »Udajem se« (poročila se bom), za katero je posnela tudi videospot. Pesem je ena od mnogih, ki bodo na novem albumu, katerega bo seksapilna Splitčanka izdala predvidoma letos jeseni.

Jelena, ki bo letos praznovala dvajseto obletnico svoje glasbene kariere nam je povedala, da ima prav zaradi obletnice pripravljenih veliko presenečenj za svoje oboževalce, no prelepa balada Udajem se je že eno od njih.

»Čas je že bil za balado, saj sem v zadnjem času pela večinoma hitre pesmi. Jaz sem se v pesem Udajem se zaljubila takoj, rada rečem, da je to pesem za dušo. Pesem je zelo emotivna, nežna in mislim, da se bo v besedilu našel marsikdo.Tudi v spot smo se potrudili prenesti te emocije, za potrebe snemanja sem oblekla tudi poročno obleko«, nam je povedala Jelena, ki se je konec lanskega leta zaročila z violončelistom Stjepanom Hauserjem.

Lahko bi se reklo, da gre Jeleni vse po planu, poslovno in privatno. Kjerkoli se pojavi ruši rekorde obiskanosti, je obraz številnih podjetij na roki pa nosi Stjepanov zaročni prstan.

Jo pa kot pravi sama čaka zelo naporna sezona:

»Pripravljamo novi album, čaka me zelo veliko koncertov, snemanj... naporno bo amapak jaz obožujem svojo službo, najbolj srečna sem, ko sem na odru. Pripravili pa smo že še eno pesem, ki bo izšla čez dobermesec dni. Lahko povem da gre za duet in da bo pesem živahna ter hitra.«

Značke: Jelena Rozga

Priporočamo