Jelena Rozga: z novim albumom ruši rekorde

22. 3. 2017

Ena najpopularnejših pevk na področju bivše Jugoslavije Jelena Rozga je lani decembra izdala nov album z naslovom Moderna žena. Album je od izida se pravi že 13 tednov najbolj prodajan album na Hrvaškem v kratkem pa ji bodo za število prodanih CDjev izročili zlato ploščo. Našteti dosežki so dandanes, ko prodaja cedejev močno upada, prava redkost.

"Občutek je fenomenalen, v času piratstva, ko zelo malo ljudi sploh še ima naprave, ki omogočajo poslušanje cedeja je to velika čast in zelo sem vesela, da so ljubitelji moje glasbe pokupili tako veliko plošč. Poleg prodaje cedejev pa se lepo vrtijo tudi pregledi na YouTubu, najpomembnejše pa je, da moji poslušalci že znajo pesmi na pamet in jih skupaj z mano prepevajo na koncertih," je veselje z nami delila Rozga.

Te dni je Jelena izdala novo pesem iz albuma Moderna Žena, gre za tretjo balado zapored, nosi pa naslov Žileti.

"Vedno, ko izbiram pesem, sledim svojemu notranjemu glasu, instinktu. Pesem mora v meni prebuditi reakcijo, moram začutiti pesem. Seveda nikoli ne moreš gotov, da bodo poslušalci tvojo pesem sprejeli in da bo postala hit. To je kot loterija. Nikoli ne veš, kakšen bo rezultat, vedno pa upaš na najboljše. Žileti so posebna pesem ki govori o usodi dveh zaljubljencev, ki sta zamudila priložnost za ljubezen. Zato se za svojo svojo ljubezen vedno borite", vsem svetuje Jelena Rozga.

Značke: Jelena Rozga