Jesenske novosti na Planet TV: resničnosti šov Skoči! in slovenska serija Družine na preizkušnji

Jesenske novosti na Planet TV: resničnosti šov Skoči! in slovenska serija Družine na preizkušnji (foto: Planet TV) Planet TV
13. 6. 2016 | Promocijsko sporočilo

Jeseni na Planet TV prihajata dve novosti – adrenalinski resničnostni šov Skoči! in nova slovenska serija Družine na preizkušnji. Zabavne klasike bodo ponudile nove zaplete in sveže tekmovalce. Vračajo se Ena žlahtna štorija, Kmetija: Nov začetek in Glej, kdo kuha. Z jesenjo se v ustaljen ritem vračajo tudi Planet Danes, Ta teden z Juretom Godlerjem in Galileo.

SKOČI!

resničnostni šov

Skoči! je nov resničnostni šov ekstremnih preizkušenj! Znani obrazi se bodo v vlogi tekmovalcev znašli v najtežji bitki svoje kariere. Premagati bodo morali druge in predvsem samega sebe. Čaka nas adrenalinska tekma v zimskih disciplinah, ki ji vsakič sledi vrhunec. Skok s prave smučarske skakalnice.

DRUŽINE NA PREIZKUŠNJI

nova slovenska serija

Nova slovenska serija, posneta po resničnih dogodkih, nam razkrije, kaj se zgodi, ko se nenadoma prekine najpomembnejša, najmočnejša in najbolj čustvena vez v našem življenju – družinska vez. Dotaknili se bomo preizkušenj in resničnih zgodb, ki jih piše življenje. Pokukali bomo v najbolj intimne misli naših junakov, ti pa bodo poskrbeli za močna čustva in dramatične preobrate družinskih skrivnosti.

KMETIJA: NOV ZAČETEK

resničnostni šov

Na Planet TV jeseni prihaja tretja sezona najbolj priljubljenega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Tokrat bo šlo za preživetje! Tekmovalci bodo izpostavljeni najbolj surovim razmeram do zdaj. Na koncu zmagovalca čaka glavna nagrada 50.000 evrov!

ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA

slovenska romantična komedija

Ena žlahtna štorija se s četrto sezono na male zaslone vrača jeseni. Čaka nas hudomušno in igrivo nadaljevanje najbolj priljubljene slovenske serije. V prvih delih pa bo predvsem Bonifacij tisti, ki se mu bo življenje precej obrnilo na glavo.

GLEJ, KDO KUHA

zabavna kuharska oddaja

Ko se srečata kuharsko znanje malih kuharskih šefov in sproščena drža zvezdniških pomočnikov, se zakuha slastna uspešnica. Veliko tekmovanje malih šefov bo tudi v jesenski sezoni vodila brbotajoča Katarina Mala, ocene pa bo delil strogi mojster Branko Podmenik.

TA TEDEN Z JURETOM GODLERJEM

satirično-informativna oddaja

Glavna značilnost oddaje, ki jo bomo gledalcem ponudili že četrto sezono zaporedoma, je satira. Voditelj Jure Godler namreč najbolj vroče dogodke minulega tedna pogleda skozi satirični drobnogled in na glas pove tisto, kar si vsi mislimo, a ne komentiramo javno. Ta teden z Juretom Godlerjem novic ne zavija v celofan, najbolj vroče vsebine postreže takoj, ko se zgodijo.

PLANET DANES

informativna oddaja

Osrednja informativna oddaja Planet Danes sledi potrebam gledalcev in trendom na trgu. Ker vsaka minuta šteje, so novice krajše, drznejše, bolj osebne in brez odvečnih besed. V vlogi voditelja se izmenjujeta Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.

GALILEO

poljudnoznanstvena oddaja

Nadaljujemo s četrto sezono oddaje Galileo, ki gledalcem na preprost način približa tudi najbolj zahtevne teme. Marko Potrč, voditelj oddaje, tudi v jesenski sezoni obljublja veliko novih in aktualnih tem. Glavno vodilo oddaje je: Videti. Osupniti. Razumeti.