Jimmy Carr že razprodal parter in spodnji balkon Gallusove dvorane

5. 1. 2015

Čeprav nas bo obiskal šele 11. maja, je 'heroj komedije današnjega časa', kot ga je krstil the Guardian, že razprodal parter in spodnji balkon Gallusove dvorane Cankarjevega doma - na voljo je le še dobra polovica zgornjega balkona

Premierni nastop ene največjih ikon britanske in svetovne komedije, se bo postavil ob bok odmevnim gostovanjem Eddieja Izzarda, Dylana Morana in Daniela Slossa, ki so v našem osrednjem kulturnem hramu nastopili na pobudo Tina Vodopivca. Jimmy Carr bo pri nas debitiral s šovom Gagging Order, s katerim je v preko 250 ponovitvah že po dolgem in po čez prekrižaril Veliko Britanijo in tudi lep del sveta.

V Sloveniji ni v navadi, da bi se koncerti in predstave razprodajali že mesece pred izvedbo, a če želite Jimmyja videti v živo, pohitite z nakupom kart, saj je pet mesecev pred šovom na voljo le še dobra polovica 2. balkona največje dvorane Cankarjevega doma in ob sedanjem trendu prodaje bo vstopnic zmanjkalo do konca januarja.

Če Jimmyja še ne poznate, lahko to popravite na spodnjih povezavah – da ne boste rekli, da niste veeli oz. da vam nismo povedali, da je to šov, ki ga ne smete zamuditi.

Jimmy Carr – Most Offensive Jokes

Jimmy Carr – In Concert (celoten nastop)

Jimmy Carr – Being Funny (celoten nastop)

Značke: Jimmy Carr