Jole je svojim oboževalcem za praznične dni podaril pesem

Jole je svojim oboževalcem za praznične dni podaril pesem (foto: Jole Press) Jole Press
11. 12. 2017

Joško Čagalj – Jole, največji zabavljač med estradniki ponovno preseneča.

Po baladi Rasipnik s katero je oboževalce razveselil nazadnje, je tokrat pripravil veselo pesem z naslovom Maksimalno. Obema je skupna ljubezenska tematika, gre pa za čisto drugačen ritem.

Pesem Maksimalno tako kot skoraj vse ostale Joškove podpisuje dvojec Huljič, ki s hiti oskrbuje tudi Jeleno Rozgo, Petra Grašota in Danijelo Martinović.

"Pesem Maksimalno je prava plesna pop pesem. Idealna je za zabavo in druženja s prijatelji. Ljubezen je tematika ker mislim, da se ljudje tako najlažje najdejo v besedilu. Le kdo ni kdaj imel težav povezanih z ljubeznijo? Moja strast je ustvarjati glasbo, ki ljudi spošča, ki jim premakne boke in jih spomne na to, da se morajo veseliti življenja. Pesem kot predčasno darilo podarjam vsem svojim poslušalcem in upam, da jim bo polepšala decembrske zabave in praznične dni, ki prihajajo.", nam je o novi pesmi zaupal Joško, ki se je kot majhen deček sicer najbolj razveselil kolesa, ki mu ga je Božiček prinesel pri botru.

Jole, se poleg uspešne glasbene kariere lahko pohvali tudi z bogatim družinskim življenjem, je namreč očka trem deklicam, družino pa dopolnjujeta tudi dva psička, zato pravi, da bo praznike kar se da preživel doma.

"December je za glasbenike najbolj naporen mesec v letu. Zato je včasih težko usklajevat družino in kariero ampak nekako zmoremo. Imam neverjetno srečo s soprogo Ano, ki drži vse štiri kote naše hiše se super ujemeva in na koncu je vse kot mora biti. Letos bom prvič za silvestrovo doma, koncert imam namreč v Splitu na rivi prav 31.12. Nastopa se neizmerno veselim, to je moje mesto, moji ljudje in mislim da bo to res žur, ki se ga bomo še dolgo spominjali."