Jole ob 20-letnici kariere pripravil nepozabno zabavo v razprodani Ciboni

Jole ob 20-letnici kariere pripravil nepozabno zabavo v razprodani Ciboni (foto: Bojan Zibar) Bojan Zibar
16. 10. 2018

Jole, ki velja za hrvaškega kralja zbave je pretekli vikend priredil nepozaben glasbeni spektakel v razprodani zagrebški areni. Joško je večer začel s hitom Maximalno, ki je postavil veselo razpoloženje, ki se nadaljevalo vse do polnoči. Splitčan je zapel vse svoje največje hite, ki jih je publika v transu prepevala z njim.

“Mnogi so mi leta govorili, Jole, čas je za veliki zagrebški koncert, ampak sam sem vedel, da za tako veliko stvar potrebujem res dober razlog. 20-letnica kariere se mi je zdela dovolj dobra prelomnica. Moje srce je polno, počutim se neverjetno. Vesel sem kot otrok, po koncertu o katerem sem sanjal od otroštva. Hvala vsem in vsakemu, ki ste prišli,” je kralj zabave, povedal po koncertu.

Na odru so se mu pridružili: Jelena Rozga, Klapa Rišpet, Milan Terze in Luka Basi. Najbolj emotiven del večera pa je bil, ko so po duetu Rozge in Joška na oder prikorakale vse tri Joline hčerke Iva, Ema in Tia ter prinesle torto. Istočasno pa so na odru začeli predvajati čestite glasbenih kolegov, ki so želeli Jošku polepšati večer in predati čestitke.

Ogromen vrisk je požel tudi naš lepotec in velik glasbeni talent, ki se je uspešno prebil na hrvaško tržišče: Luka Basi, ki je z Joškom posnel duet za pesem Nisam ja od jučer. Luka je Jošku čestital in takoj za tem, ko je odpel prvi ton požel velik aplavz in vriske navdušenja:

“To je bil moj največji koncert na Hrvaškem do sedaj. Ko sem stopil na oder sem dobil kurjo polt, odziv publike je bil neverjeten in iskreno sem vesel za Joleta, da mu je uspel tako velik projekt. Hkrati pa je zame nastop na tako velikem odru motivacija za naprej in cilj za prihodnost,” je svoje občutke po koncertu delil Luka Basi.

 

Priporočamo