Jole pripravil pesem za prave žurerje

Jole pripravil pesem za prave žurerje (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
17. 7. 2018

Poletje je rezervirano za dopust in uživanje, da bi bilo vse še bolj zabavno, pa je Joško Čagalj – Jole pripravil pravo glasbeno poslastico, ki jo je posvetil vsem pravim žurerjem. Nova pesem nosi naslov Partijana in je uvertura v praznovanje s katerim bo Jole, letos v zagrebški Ciboni proslavil 20 let glasbene kariere.

"Pesem Partijana je napisal Robert Pilepić in govori o veselju, ter o zabavah, ko ne rabiš razmišljat kaj bo jutri. Glasbo je napisal Pero Kozomara in mislim, da je res dobro zadel, saj ob poslušanju pesmi ne moreš biti pri miru. Mene so najbolj prepričali latino elementi, ki me spominjajo na pitje koktaila in prežurane poletne noči. Dodatno je Partijana uvod v nepozabno noč, ki jo bom 12.10 priredil za svoje oboževalce za 20 let, ki so jih preživeli (prežurali) z mano.", je o pesmi povedal Jole.

Pesem je pevcu pisana na kožo saj velja za velikega žurerja, ki zadnji zapusti zabavo. Je pa spot zato toliko bolj humorističen saj je Jole prevzel vlogo mirnega mladeniča, ki ne more zaspati zaradi deklet, ki v sosednji sobi žurajo.

"Po naravi sem zabavljač. Rad sem v dobri družbi in obožujem zabave, ki trajajo do jutra. Ponavadi sem zadnji, ki zapusti prizorišče, energije mi nikoli ne zmanjka. Srečo imam, da je moj poklic zabavanje ljudi in moram priznati, da sem se med snemanjem spota res namučil. V realni situaciji sem jaz tisti zaradi katerega si ljudje zatiskajo ušesa (smeh).