Joško Čagalj Jole: glavno vlogo v spotu dodelil ženi

Joško Čagalj Jole: glavno vlogo v spotu dodelil ženi (foto: Promo) Promo
17. 1. 2019

Jole, ki ga poznamo kot kralja zabave ponovno preseneča s pesmijo, ki nosi naslov Godišnjica. Čeprav smo ga vajeni poslušati na velikih odrih v poznejših večernih urah, je Joško v prvi vrsti družinski človek. Najrajši na svetu ima svojo ženo Ano in tri hčerke, katerim posveča ves prosti čas. Tokrat pa jih je prvič vključil tudi v poslovni projekt, vse štiri se namreč pojavijo v spotu. Med tem, ko ima žena glavno vlogo, pa se dekleta pojavijo le za par sekund.

“Želeli smo si, da vse izpade simpatično in iskreno, točno tako kot smo v resnici in kot to opisuje pesem. Želeli smo prikazati realno situacijo do katere lahko včasih pride v zakonu in to brez plačanih igralcev, samo Ana in jaz. Živimo življenje, ki ima zelo hiter tempo ampak midva vedno najdeva čas zase, čeprav je včasih na meji mogočega. Na koncu vsake balade, mene moja ljubezen čaka in samo ona me zanima”, je o novi pesmi in spotu povedal zabavni dalmatinec.

“Meni je bilo super, nekatere od kadrov smo posneli celo pri nas doma, pa sem bila na svojem terenu, je v šali povedala Ana in dodala, da je najbolj pomembno v zakonu imeti podporo, zaupanje in ljubezen in brez katerih niti cvetje niti sveče niso vredne nič.”

Besedilo in melodijo za simpatično pesem sta ponovno napisala zakonca Huljič, ki sta Jošku napisala skoraj vse pesmi. Skupaj so dobitna kombinacija, kar dokazuje tudi razprodana arena Cibona, ki jo je Jole do zadnjega kotička napolnil pred tremi meseci. Tudi na koncertu so ga podprla njegova zlata dekleta, ki so mu na oder prinesla torto.

Kako se je izkazala družina Čagalj si poglejte spodaj ...