Jure Godler bo gostil prav posebno gostjo!

23. 10. 2015

Danes bo Jure Godler v oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem gostil strokovnjakinjo za ekonomijo Anjo Jenko. Anja bo razložila trgovski sporazum TTIP.

Godlerjeva oddaja, ki se na Planetu TV obeta danes, v petek ob 22.40, bo verjetno tako dobro gledana, kot so bile gledane oddaje programa iste televizije nekaj dni pred tem.

Planet TV je bil v sredo prva izbira v večernem terminu

Planet TV je v sredo, 21. oktobra, prepričal največje število gledalcev slovenskih televizij v večernem terminu.

V povprečju si je večerni program Planet TV ogledalo 23,2 odstotka slovenskih televizijskih gledalcev, največ pa kar 37,25 odstotka, kar pomeni 140.800 televizijskih gledalcev v ciljni skupini vsi od 18 do 54 let.

Povprečni rejting večernega termina je bil 7,1 odstotka v ciljni skupini od 18 do 54 let, najvišji pa kar 12,68 odstotka, s čimer je bila Planet TV najbolj gledana slovenska televizija v večernem terminu.

Slovenska komično-romantična serija Ena žlahtna Štorija je imela rekordno gledanost. Serijo si je povprečno ogledalo 28,9 odstotka gledalcev v ciljni skupini vsi od 18 do 54 let. Rekordno gledanost je imela tudi oddaja s televizijskimi legendami iz dnevnih sob Bognedaj, da bi crknu televizor, ki je včeraj dosegla 34 odstotkov slovenskih gledalcev, kar je 89.000 televizijskih gledalcev.

Jure Godler z gostjo!