Jure Godler obljublja, da bo šel v drugi sezoni do konca

3. 9. 2015

Pričenja se druga sezona na Planetu TV oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem, voditelj pa obljublja, da bo njegov jezik še bolj oster kot prej. Oddaja bo tudi v tej sezoni na sporedu vsak četrtek zvečer, prvič 3. septembra, ob 22.30.

Jure Godler je v prvi sezoni oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem dokazal, da s satiro in iskrenim komentiranjem aktualnega dogajanja misli resno. V tem duhu je minilo tudi snemanje promocijskega spota za drugo sezono, za katerega si je vodja projekta promocije oddaje Marko Kočar zamislil gangsterski scenarij. Čeprav v spotu Godlerja ogrožata dva mišičnjaka z orožjem, ki se jima je očitno zameril, pa je ekipo med snemanjem v resnici bolj ogrožalo vreme, saj jim jo je zagodla huda nevihta, ki se je razbesnela nad Ljubljano.

Kljub črnemu scenariju iz promo spota je z Juretom vse v redu in komaj čaka, da se vrne za svojo mizo v studiu. "V drugi sezoni nas čakajo iste tematike kot v prvi, brutalnost pa se bo povečala za skorajda neskončni faktor," pravi Jure o drugi sezoni. "Zdaj bomo šli do konca," obljublja in dodaja, da se tudi tokrat ne bodo ustrašili prav nobene teme, še posebno tistih, ki jih resni mediji sicer ne morejo komentirati.

V drugo sezono se ekipa oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem tako vrača z novim zagonom in še večjimi načrti. Tokrat namreč ne bodo čakali na obisk lame, saj je ta Jureta razveselila ob zaključku prve sezone, ampak si voditelj želi v studio privabiti tistega pomembnega moža slovenske politike, ki ga najpogosteje nasmeje.

Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem bo na sporedu vsak četrtek zvečer, prvič že nocoj, 3. septembra, ob 22.30.

ta teden

Značke: Jure Godler