Justin Timberlake bo nastopil v finalnem večeru Evrovizije!

Justin Timberlake bo nastopil v finalnem večeru Evrovizije! (foto: profimedia) profimedia
10. 5. 2016

V finalnem večeru izbora pesmi za Evrovizijo, bo Timberlake nastopil s svojo najnovejšo uspešnico 'Can't Stop The Feeling', ki je že v prvem tednu osvojila najvišje vrhove glasbenih lestvic.

Prvič v zgodovini najbolj prestižnega glasbenega spektakla na evropskih tleh, bo svetovni zvezdnik ameriškega rodu delil oder s tekmovalci Evrovizije, ki bo že v soboto, s pričetkom ob 21. uri.

Sven Stojanović, producent Evrovizije je o Timbelakevem nastopu povedal: »Srečni smo in vzhičeni, ker bo Justin s skupino nastopil na našem odru. Veseli smo tudi, da bosta ob Justinu tudi avtorja pesmi, naša domačina Max Martin in Shellback.«

Izvršni producent prireditve, Martin Österdahl, je Justinov nastop pospremil z besedami: "Ponosni smo, ker bomo gostili enega največjih svetovnih zvezdnikov. To je velika čast in velik navdih za vse nas."

Mnogi glasbeni kritiki ocenjujejo da bi bil lahko zadnji singl 'Can't Stop The Feeling' največja Timberlakova uspešnica do sedaj! Prva mesta radijskih lestvic je osvojila že v prvem tednu, tako v Veliki Britaniji, kot Ameriki in v Kanadi.

Justin Timberlake se trenutno nahaja v Evropi in promovira pesem. Tako je obiskal podelitev nagrad BAFTA, ter britanske radijske postaje, danes pa s turnejo nadaljuje v Berlinu, že jutri ga pričakujejo na filmskem festival v Cannesu. Evropska promocijska turneja se za tem nadaljuje na Švedskem z nastopom v finalnem večeru Evrovizije.