Dan vplivnostnega marketinga že jutri

Dan vplivnostnega marketinga že jutri (foto: PROMO) PROMO
15. 2. 2023 | Promocijsko sporočilo

 

Težko pričakovani Dan vplivnostnega marketinga bo jutri v Cineplexxu Rudnik. Vodil ga bo Alen Podlesnik, ki je dogodek opisal kot Tiktok med dogodki – vsa predavanja, z izjemo okroglih miz, so namreč omejena na 15 minut, ravno zato, da slišimo samo bistvene stvari in se izognemo balastu. 

Dogodek bodo odprli predstavniki specializirane agencije za vplivnostni marketing Webfluential Global Group in theSalt. Tjaša Bogeljić (Slovenija), Lana Bedeković Rosandić (Hrvaška) in dr. Murray Legg (Južna Afrika) bodo govorili o »evoluciji, revoluciji, rekonstrukciji in eksploziji vplivnostnega marketinga«, napovedali pa bodo tudi, kdo so »zvezdniki in zvezdnice« prihodnosti. 

Udeleženci bodo lahko prisluhnili tudi Meti Celestina (Pristop), ki bo razkrila vse, kar morate vedeti o metrikah v vplivnostnem marketingu, Juretu Laharnarju (Buzzverse), ki se bo posvetil strategijam, ki jih je potrebno upoštevati, in Branki Bizjak Zabukovec (Futura DDB), ki bo odgovorila na vprašanje »Kaj dela vplivneže vplivne?«. Gostili bomo tudi Marjo Milič, ustvarjalko finančnega podkasta Money-How, ki bo spregovorila o vplivnežih v svetu financ (t. i. finfluenserjih) in o tem, kako uporabiti družbena omrežja za širjenje znanja o upravljanju denarja in pridobivanje klikov. 

Ne bomo pozabili niti na primere dobrih praks, ki jih bodo razkrili tako predstavniki slovenskih agencij (Luna \TBWA, DROM Agency, bold.group ...) kot tudi podjetij (Podravka, Next Media, Nutrisslim ...). 

Vse to in še več na dogodku DVM – Dan vplivnostnega marketinga, jutri, 16. februarja 2023, v @Cineplexx Rudnik!

P. S. Trgovski center Supernova Rudnik bo ob vašem prihodu najverjetneje še zaprt, tako da podrobno berite dalje, da ne ostanete zunaj. Ob 8.30 (in nič prej), ko začnemo z registracijo, bo vstop v trgovski center možen samo iz ENEGA VHODA. Iz krožišča zavijte v parkirno hišo, nato sledite rdečim tablam Cineplexx, ki vas bodo vodile v 2. nadstropje in do vhoda Cineplexxa. Trgovski center se odpre ob 9. uri, tako da bo takrat vstop možen iz vseh vhodov.
 
Zlikajte obleko, uredite nohte, umijte lase, izberite outfit, potem pa samo še enkrat spat in se vidimo!