Dogodki Promocijsko sporočilo

Kakšen dm look bo izbrala Nina Pušlar? Pridružite se ji pri modnem popotovanju!

14. 10. 2014
Deli
Nina se bo v dm poslovalnici v City Parku prepustila Majinim profesionalnim rokam  Nininemu smislu za modni stajlig ter ličilom iz dm.

Modni sestri Maja in Nina Šušnjara sledita modnim smernicam, skupaj z dm in Nino Pušlar pa jih bosta razkrili v soboto, 18. oktobra ob 10. uri v ljubljanskem nakupovalnem središču City Park. V poslovalnici dm bosta namreč v svoje roke vzeli priljubljeno slovensko pevko Nino Pušlar, ki se je pred kratkim poleg glasbenih odrov preizkusila tudi v mjuziklu Cvetje v jeseni.

Nina s svojim dm look-om

Sestri Šušnjara in dm predstavljajo ličenje in stile za štiri različne priložnosti: za večerni izhod, dnevni pobeg, službeni stil in nekoliko bolj ekstravaganten izgled za vse modne navdušenke. Dve Nini in Maja so svoje moči združile z dmdrogerie markt, kjer vedo, da so ženske lepe zato, ker se počutijo lepe, ker so pristne in ker znajo biti zveste same sebi. Svoj stil ustvarjajo iz dneva v dan in ga prilagajajo priložnostim, vedno pa so rade urejene in edinstvene. Prav tako kot Nina Pušlar, ki jo bosta sestri Šušnjara odeli v modni dm look sezone. Nina se bo v dm poslovalnici v City Parku prepustila Majinim profesionalnim rokam, Nininemu smislu za modni styling ter ličilom iz dm. Vas pa vabimo, da si pogledate letošnje modne trende kar na simpatični Nini Pušlar, ki se konec novembra z 80-imi damami in Miho Deželakom odpravlja na dm sanjski šoping v New York. Nina bo tako točno vedela, kakšna ličila izbrati in katera oblačila nakupiti, da bo v koraku z letošnjimi trendi. Popoldan, ob 17.00, pa bo dm vizažistka na Festivalu nakupov in zabave naličila FNZ modele. To bo naredila kar na glavnem odru in pri tem publiki razkrivala male modne skrivnosti, trende in trike, ki jih mora vedeti vsaka ženska.

Pa vaš dm look?

dm pa bo poleg Nine Pušlar, FNZ modelov in sodelujočih v šovu Slovenija ima talent, v oktobru naličil tudi vas. Dame se boste namreč lahko v izbranih dm prodajalnah po celi Sloveniji prepustile rokam profesionalnih vizažistk Max Factorja in Loreala. Ličenje ne bo pogojeno z nakupom, vključuje pa tudi svetovanje o produktih in nasvete glede na obrazni tip dame.Če pa se dm stranke odločijo za nakup, bodo z nakupom dekorativnega izdelka sodelovale tudi v žrebu za sanjsko preobrazbo. Prvo nagrajenko čakaličenje in styling z Nino in Majo, friziranje pri MIČ Styling-u in oblačila iz Sportine Group v vrednosti 500 EUR. Kar 12 nagrajenk bo prejelo brezplačno delavnico ličenja instila oblačenja z Nino in Majo, dm pa bo podelil tudi 30 paketov ličil. V prodajalnah v prvem tednu nudijo 30 odstotni popust na vso dekorativno kozmetiko ob nakupu nad 20 EUR, v naslednjih tednih pa brezplačne zložljive balerinke. Izkoristite priložnost za nov look ter številne druge ugodnosti!