»Kar sem se naučil danes, sem lahko že jutri uporabil«

»Kar sem se naučil danes, sem lahko že jutri uporabil« (foto: Press) Press
27. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

»Kar sem se naučil danes, sem lahko že jutri uporabil,« je za dekanjo in direktorico IEDC-Poslovne šole Bled dr. Danico Purg eden najlepših in največjih komplimentov, kar jih je dobila od svojih MBA študentov. »Ponosni smo, da kar 63 odstotkov naših letošnjih MBA udeležencev zavzema najvišje vodstvene položaje,« s ponosom pove dr. Danica Purg.

Priznana poslovna šola se do danes lahko pohvali s kar 83 tisoč udeleženci iz 100 držav sveta, ki jim predavajo profesorji iz najbolj znanih svetovnih univerz. Med njimi je tudi španski profesor dr. Joe Pons, ki je na dogodku »MBA za en dan« predaval bodočim MBA kandidatom in IEDC diplomantom o »Analizi trga za pozicioniranje blagovne znamke«. »Marketing je sestavljen iz 80 odstotkov analize in 20 odstotkov ustvarjalnosti. Analiza vam bo pokazala ključno točko razlikovanja, ki je vaši konkurenti niso opazili,« pravi dr. Pons, izredni profesor na IEDC-Poslovni šoli Bled, kjer na mednarodnem podiplomskem študiju managementa Executive MBA (EMBA) predava marketing in prodajo. »Dober manager predvidi spremembe in pravočasno pripravi strategijo za nadaljnji razvoj,« še dodaja dr. Pons, ki pri svojih predavanjih uporablja metodo reševanja študijskega primera. Meni namreč, da lahko na takšen način manager na izziv pogleda iz različnih zornih kotov in se s pomočjo študiji primerov uči novih veščin vodenja.

MBA študij je na IEDC končalo več kot 1.300 udeležencev, med njimi tudi direktor Hidria dr. Iztok Seljak in partnerica in direktorica The Boston Consulting Group Melanie Seier Larsen.

IEDC-Poslovna šola Bled, ki je bila ustanovljena pred 32 leti kot prva poslovna šola te vrste v srednji in vzhodni Evropi, je ena vodilnih mednarodnih institucij za razvoj menedžmenta v Evropi. Z zagotavljanjem inovativnega pristopa na področju razvoja menedžmenta slovenske in tuje voditelje ter poslovneže spodbuja k osvajanju znanj o novih in ustvarjalnejših načinih pri soočanju z izzivi vodenja.

Značke: Danica Purg

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri