Katarina Čas v novi Cityparkovi vlogi

Katarina Čas v novi Cityparkovi vlogi (foto: citypark press) citypark press
20. 6. 2018

Uspešna slovenska filmska igralka Katarina Čas, ki se lahko pohvali s številnimi mednarodnimi projekti, je že tretje leto obraz Cityparka, največjega nakupovalnega središča pri nas. Po zanimivem spletu okoliščin pa se je podala tudi na kratek izlet v pevske vode.

Za pripravo na vlogo v novem filmu Metoda Pevca, kjer upodablja pevko, je Katarina v sklopu pevskih vaj združila moči s kreativno glasbeno ekipo Mistermarsh (Martin Štibernik, Mitja Novljan), s katero so nato v spontanem ustvarjalnem zanosu skupaj naredili in posneli tudi nekaj pesmi. V Cityparku so bili nad njihovim ustvarjanjem tako navdušeni, da so eno od njihovih pesmi uporabili v svoji novi medijski kampanji. Pesem z naslovom Secret Messiah boste lahko ujeli tudi na radijskih valovih. Seveda bo Katarina ostala zvesta igri, a glede na slišano ji privoščimo čimveč glasbenega ustvarjanja tudi v prihodnje.

katarina

Cityparkova oglasna kampanja bo hkrati naznanila tudi začetek poletnih popustov v Cityparku, s katerimi bodo razveseljevali obiskovalce najsodobnejšega nakupovalnega centra. Poletne razprodaje bodo z osvežujočimi popusti ljubiteljem najbolj aktualnih modnih trendov približali pisane barve poletja. Na policah številnih trgovin, ki jih bogati pestra izbira raznolikih kolekcij, bo vsakdo našel sebi najljubši kos oblačila, obutve ali modnih dodatkov.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 16. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo približno 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 260 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.

Priporočamo