Katera bo Playboyevo dekle leta 2014?

Playboy (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
16. 5. 2014

To boste izvedeli na seksi Playboyevi zabavi, ki bo v petek, 13. junija, v klubu Mansion v Celju. Poleg lepih playboyevih deklet in zajčic na dogodek pridejo tudi člani hokejskega kluba Playboy Slavija.

Klub Mansion v Celju je tista lokacija, kjer se redno odvijajo priljubljene Playboyeve zabave, na katerih ne manjka lepih deklet, vrhunskega animacijskega programa in izbrane zvočne kulise.

Tudi na prihajajoči zabavi bo Manisonova animacijska ekipa poskrbela za edinstveni program, za mešalno mizo pa se bodo zvrstili DJ Sylvain, SilverJ in DJ Ted Funke. Obeta se nam tudi saksofon v živo.

Vrhunec večera bo izbor Playboyevega dekleta leta 2014, za ta naziv pa se potegujejo:

Špela Hren

Tara Ribič

Marina Antolić

Manja Dobrilovič

Vstopnice so že v predprodaji za samo 6 evrov (na dan dogodka bo vstopnina 10 evrov), kupite pa jih lahko v klubu Mansion ali na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Poleg lepih playboyevih deklet, izmed katerih bo ena prejela laskavi naziv Playboyevo dekle leta 2014, na zabavo tokrat pridejo tudi člani hokejskega kluba Playboy Slavija. Svoj prihod so že potrdili: Luka Šimunovič, Andraž Čampa, Enes Gorše, Tilen Pilko-Zagorc in Matic Krivec.

Priporočamo