Katera dva glasbenika se bosta pridružila že izbranim za Emo 2020?

Katera dva glasbenika se bosta pridružila že izbranim za Emo 2020? (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
15. 1. 2020

Znano je, da bodo na Emi 2020, ki se bo odvila 22. februarja, tekmovali Ana Soklič, Božidar Wolfand Wolf, Gaja Prestor, Imset, Inmate, Klara Jazbec, Lina Kuduzović, Manca Berlec, Simon Vadnjal in Tinkara Kovač.

Tem uveljavljenim glasbenikom pa se bosta pridružila še dva neuveljavljena glasbenika, ki smo ju že lahko spoznali preko spletnih predizborov Ema Freš - to je predtekmovanje novih, še neuveljavljenih izvajalcev, ki želijo sodelovati na izboru pesmi, ki bo zastopala RTV Slovenija na Evroviziji 2020. Izvajalci oziroma finalisti izbora Ema Freš so stari največ 26 let in so do zdaj izdali največ tri pesmi.

V finalu Ema Freš bodo v naslednjem vrstnem redu nastopili: Stella – Ne vem, če sem v redu, Younite – The Cure, Alfirev – Črno bela lika, Klarity – Diham, Marmoris – Moj pristan, SAŠKA – Še kar lovim tvoj nasmeh, Pia Nina – Tukaj in zdaj, Lana Hrvatin – Dream, Parvani Violet – Cupid, Astrid in Avantgarden – Sing to Me.

Vse skupaj se bo odvijalo 18. januar ob 20. uri na 1. programu TV Slovenija, voditeljske niti pa bosta imela v rokah komentatorja Maja Pinterič in Bojan Cvjetićanin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tudi voditelja @majapinteric in @bojan_cvjeticanin seveda vadita na odru #emafres!💪🚀🔥#ema #eurovision #rehearsal #hosts @rtv.slovenija @mmcrtvslo @eurovision

A post shared by EMA - Eurovision Slovenia (@emaevrovizija) on