Kdaj pa ste se vi nazadnje fotografirali s Tino?

4. 3. 2015

Sponzor Tine Maze Milka je najboljši slovenski smučarki vseh časov za njene zadnje uspehe na svetovnem prvenstvu v Vailu oz. Beaver Creeku čestital tudi s pomočjo zunanjih oglasov, ki te dni krasijo Ljubljano in Maribor. V prestolnici lahko Tino opazite tudi na ogromni fotografiji ob križišču Tivolske in Gosposvetske ulice.

Mazejeva, članica ekipe Milka Ski Stars, ima zdaj na devetih svetovnih prvenstvih prav toliko kolajn. Tina je na SP prvič nastopila že pred leta 2001 v avstrijskem St. Antonu, na prvo kolajno pa je morala počakati do 12. februarja 2009, ko je bila na slalomski tekmi prvenstva v Val d'Iseru druga. Še dve leti kasneje je Mazejeva stopila na sam vrh: 17. februarja 2011 je v Garmisch-Partenkirchnu osvojila naslov svetovne prvakinje v veleslalomu, kateremu je leta 2013 v Schladmingu dodala še drugo zlato kolajno, superveleslalomsko. Zdaj ima štiri, še ena več pa se blešči s srebrnim leskom.

Ste se tudi vi že fotografirali s Tino, ki s slovensko zastavo slavi naslov svetovne prvakinje? Delite svojo fotografijo z nami na družbenih omrežjih. Označite jih z #RememberWhen in #MilkaMoment.

Priporočamo