Kdo bo nasledil Simona Blaževića? Odprt je 'lov' na nove lepotce

Trojica, ki je slavila večer: Tilen Kajtna, Mister Best Smile 2019, Simon Blažević, Mister Slovenije 2019 in Elvis Kudič, Mister Cosmo 2019. (foto: Vid Rotar) Vid Rotar
29. 11. 2019

Še preden se bo izteklo leto 2019 se bodo iztekle tudi nove prijave za Mistra Slovenije 2020. Vsi tisti postavni mladeniči, ki menite, da bi se lahko zavihteli na prestol najlepšega Slovenca, imate le še nekaj dni časa, da se prijavite na razpis.

Mister Slovenije je edino moško lepotno tekmovanje v Sloveniji, ki poteka na nacionalni ravni. Lepotni izbor poteka že več kot deset let, izbrani Mister pa pooseblja samozavestnega, prijetnega in bistrega fanta z zdravim življenskim slogom. Vsi tisti, ki menijo, da imajo v sebi nekaj več, se lahko prijavijo vse do 16. decembra, kandidati za novega mistra pa morajo biti polnoletni oziroma so lahko stari največ 29 let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Call to action! Prijave na Mistra Slovenije 2020 so odprte do 16.12.🔛💪 . . #misterslovenia2020 #newseason #signin #models #malemodels #beautycontest #beautypageant #misterslo

A post shared by MisterSlovenia (@misterslovenia) on

Spomnimo. Naziv za najlepšega je leta 2019 osvojil Simon Blažević iz Kopra. Slavila sta tudi Elvis Kudič, ki je postal Cosmo mister 2019 in Tilan Kajtna, kateremu je pripadla lenta za najlepši nasmeh. Uradno še vedno najlepši Slovenec je že od malih nog športni navdušenec, dela kot osebni trener in priznava, da ga to delo izpolnjuje. Največ mu pomenijo družina, njegovi hišni ljubljenčki in prijatelji. Rad fotografira in hodi v naravo ter obožuje grozljivke. In kako je komentiral svoj zmagovalni trenutek? "Zmagal sem pričakovano in nepričakovano. Več prijateljev mi je reklo, da bom zmagal, vame so verjeli. Jaz nisem bil v to čisto prepričan, konkurenca je bila močna. Ko sem zagledal svoje ime, sem si rekel, očitno so imeli prav,« je konec junija, ko se je odvilo tekmovanje 2019 dejal Simon Blažević.

Še preden je Simon Blaževič postal Mister Slovenije, je zaigral v videospotu Nuše Derenda.

Priporočamo