Kdo bo zmagovalec v šovu Kmetija - Marjana, Luka, Rene, Jan ali Tilen?

17. 12. 2019
Deli
Kdo bo zmagovalec v šovu Kmetija - Marjana, Luka, Rene, Jan ali Tilen? (foto: POP TV)
POP TV

Za tem, ko je tik pred velikim finalom odmevni šov Kmetija zapustila Sara Rutar, sicer zmagovalka tretje sezone MasterChefa, je na vrsti najbolj napeto dogajanje in boj za 50.000 evrov. Ugibanja, kdo bo koga premagal v areni, so različna, ljudstvo pa že ima svojega favorita - vsaj tako je moč prebrati na družbenih omrežjih, kjer je padlo že kar nekaj sočnih na račun Kmetije.

Tik pred finalnim tednom sta se v areni pomerila Sara in Rene. Sara je zbirala zaporedje bojev in izbrala – spretnost, znanje in moč. Po prvem boju spretnosti, v katerem sta streljala s fračo, je slavil Rene. V znanju je Sara izenačila, nato pa v epskem boju moči, v katerem sta ramenih držala več kilogramov, po 45 minutah klonila in tako po tretji areni izgubila. Kaj vse se bo zgodilo tako na kmetiji kot tudi v areni do sobote, 21. decembra, ko bo novi zmagovalec prejel zvrhan koš cekinov, je težko predvidevati, saj so praktično lahko prav vsi zmagovalci in hkrati vsi poraženci. A ker je tudi ta šov, ki še kako dviguje pritisk gledalcem, tekmovalne narave, bo na koncu vsekakor zmagal tisti, ki bo najbolj spreten in ki bo imel malce več sreče v sklepnem obračunu.

V šovu, ki ga vodi Natalija Bratkovič smo lahko od vsega začetka spremljali 19 tekmovalcev, ki so se podali na pot slave in bogate denarne nagrade. Na koncu je le petim (Marjani, Luki, Reneju, Janu in Tilnu) uspela pot do sklepnega finala, nagrado 50.000 evrov pa bo prejel tisti, ki bo kot zadnji zapustil areno. Lansko leto je to uspelo Franku Bajcu, kaj pa letos? Pustimo se presenetiti ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To so finalisti 🏆🏆🏆

A post shared by Kmetija (@kmetijapoptv) on

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec