Dogodki Promocijsko sporočilo

Kdo smo, in kako biti gospodar svoje usode - z Zvezdano Mlakar in Tanjo Skaza

6. 5. 2019
Deli
Kdo smo, in kako biti gospodar svoje usode - z Zvezdano Mlakar in Tanjo Skaza (foto: Press)
Press

O tem, kdo smo, in kako biti gospodar svoje usode, bosta z Zvezdano Mlakar in Tanjo Skaza govorila Joseph Rain in Milan Krajnc.

Kdo smo, kako lahko najdemo pot do sreče in se uspešno spopadamo z izzivi, ki jih na našo pot pripelje življenje? Kaj nam skušajo sporočiti odnosi, v katerih se znajdemo? Smo res gospodarji svoje usode? O tem bodo na novinarskem srečanju govorili igralka Zvezdana Mlakar, direktorica podjetja Skaza Tanja Skaza in avtorja novih del Joseph Rain in Milan Krajnc. Srečanje bo potekalo v sredo, 8. maja, ob 11. uri v Mladinski knjigi (Slovenska cesta 29, Ljubljana).

Joseph Rain je raziskovalec odnosov med ljudmi in razvoja posameznika ter avtor iz Londona. Na podlagi življenjskih izkušenj, ki jih je predvsem zaznamoval boj z bolečo neozdravljivo boleznijo, je Joseph Rain izdal prvo knjigo z naslovom Nedokončana knjiga o tem, kdo smo, v kateri povzema svoja dognanja. Knjiga je že izšla tudi v ZDA.

Na srečanju bo prav tako Milan Krajnc, ki se ukvarja s kriznim vodenjem, je svetovalec in ima šolo o Dinamičnem modelu vodenja. Predstavil bo svoje knjige iz knjižne zbirke Učitelj Življenja, in sicer Komunikacija z Nezemljani, Priročnik za moške, da bo ženskam lažje, Priročnik za ženske, da bo moškim lažje, Ni ona kriva, da ni moja usoda, Modrosti za tiste, ki želijo živeti in Doktor življenja.