Kdo smo, in kako biti gospodar svoje usode - z Zvezdano Mlakar in Tanjo Skaza

Kdo smo, in kako biti gospodar svoje usode - z Zvezdano Mlakar in Tanjo Skaza (foto: Press) Press
6. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

O tem, kdo smo, in kako biti gospodar svoje usode, bosta z Zvezdano Mlakar in Tanjo Skaza govorila Joseph Rain in Milan Krajnc.

Kdo smo, kako lahko najdemo pot do sreče in se uspešno spopadamo z izzivi, ki jih na našo pot pripelje življenje? Kaj nam skušajo sporočiti odnosi, v katerih se znajdemo? Smo res gospodarji svoje usode? O tem bodo na novinarskem srečanju govorili igralka Zvezdana Mlakar, direktorica podjetja Skaza Tanja Skaza in avtorja novih del Joseph Rain in Milan Krajnc. Srečanje bo potekalo v sredo, 8. maja, ob 11. uri v Mladinski knjigi (Slovenska cesta 29, Ljubljana).

Joseph Rain je raziskovalec odnosov med ljudmi in razvoja posameznika ter avtor iz Londona. Na podlagi življenjskih izkušenj, ki jih je predvsem zaznamoval boj z bolečo neozdravljivo boleznijo, je Joseph Rain izdal prvo knjigo z naslovom Nedokončana knjiga o tem, kdo smo, v kateri povzema svoja dognanja. Knjiga je že izšla tudi v ZDA.

Na srečanju bo prav tako Milan Krajnc, ki se ukvarja s kriznim vodenjem, je svetovalec in ima šolo o Dinamičnem modelu vodenja. Predstavil bo svoje knjige iz knjižne zbirke Učitelj Življenja, in sicer Komunikacija z Nezemljani, Priročnik za moške, da bo ženskam lažje, Priročnik za ženske, da bo moškim lažje, Ni ona kriva, da ni moja usoda, Modrosti za tiste, ki želijo živeti in Doktor življenja.

Priporočamo