Kdo sta dva nova fanta ob Alyi?

3. 9. 2015

Nejc Ušlakar je novo ime v Alyini ekipi, s katero glasbenica ustvarja v studiu in navdušuje s koncerti v živo po celotni Sloveniji.

»Po nekaj mesečnem studijskem delu so koncerti najlepši del vsakega glasbenika!« je povedala Alya, ki se trenutno mudi na koncerni turneji CAR, poimenovani po tretjem studijskem albumu na katerem poleg uspešnic zadnjih let 'Moja pesem', 'Zlaži se mi' in 'Car' nastajajo nove. Tako je pesem 'Za naju' postala nova ljubljenka občinstva, kar so ji potrdili tudi zvesti poslušalci, ki so Alyo lahko poslušali v živo v studiu med snemanjem enega delčka novega projekta, ki ga bo priljubljena glasbenica kmalu predstavila.

O Nejcu so člani Alyine skupine povedali: »Zdaj je on naš nov mlajši član in zato smo mu stari mački dajali 'vzgojne'. To je bil naš krst! Nekajkrat smo mu pač sporočili napačne ure sestankov ali celo vaj. In kaj je hujšega ko novinec zamuja? Zaradi 'nespoštovanja ure' je moral za 'kazen' pred koncertom, ki je sledil sam nositi opremo na oder.« ob tem pa je Alya še dodala: »Nejc se je res zelo dobro odzval na finte in presenetljivo hitro se je vklopil v našo potujočo družinico, ki se zna na vsakem koraku zabavati in vsako situacijo obrniti na smeh! Luštno nam je!«

To je le eno novo moško ime pri Alyi, drugega vam bo pa že zelo kmalu razkrila. V tem mesecu bo namreč snemala video v katerem bo imel tudi ljubimca. »Gre za lepo ljubezensko zgodbo, zato sem se odločila da si poiščem fanta, ki bo odigral piko na i v celotni zgodbi. Kdo je? Ne upam še povedat, da mi ga do konca snemanja še katera ne odpelje.« je še v smehu razkrila glasbenica, ki se bo kmalu prelevila v vlogo igralke.

Od številnih nastopov, ki so se Alyi zvrstili v letošnjem poletju, ji je koncert pred domačo publiko v Ljubnem na Flos Festu naredil prav posebno mesto v srcu. »Kljub številnim koncertom za mano imam pred domačimi drugačno tremo, kot jo sicer imam pred vsakim nastopom. Gre seveda za tisto pozitivno tremo, ki me odpelje in hkrati mi da nov elan, da izpeljem koncert še bolje kot je bil prejšnji. Na dan tega koncerta pa sem bila še toliko bolj negotova, saj je bil napovedan močan dež in bi morda zaradi tega prišlo manj obiskovalcev kot sicer ... zaradi tega bi bila zelo žalostna, saj sem si zelo želela moje najbolj zveste poslušalce nagraditi z nepozabnim druženjem in noro zabavo. A kljub nalivu se je pred odrom zbralo veliko število zabave željnih Savinjčanov, ki so ponovno dokazali, da so najglasnejši in najboljši pri nas, ter se znajo resnično zabavati!!! Skupaj smo žurali kot vsi pošteni, saj smo šli spat tik ob zori.« je v smehu o nepozabnem koncertu povedala carica Alya.

Značke: Alya

Priporočamo